Stiri mondene

În adolescență Connect-R voia să se facă preot: „A fost o etapă trecătoare”

În adolescență Connect-R voia să se facă preot: „A fost o etapă trecătoare”
Connect-R a povestit în cadrul unei emisiuni tv că a avut o scurtă perioadă din viață când și-a dorit să devină preot.

Connect-R este iubit pentru cântecele sale, pasiunea sa pentru muzică existând dintotdeauana. Artistul a declarat în cadrul unei emisiuni tv că atunci când era mic copil nu și-a dorit să devină altceva față de ce e azi. Însă a avut o scurtă perioadă din viață când și-a dorit să fie preot. 

„Între 14 și 16 ani voiam să mă fac preot. Asta am visat! De la 16 ani am visat să fiu fix ce sunt acum. Pur și simplu mă uitam foarte multe `Cartea cărților și citeam foarte multe cărticele creștine pentru copii. Și cred că de acolo, dar a fost o etapă foarte scurtă, după care s-a stabilit punctul important, muzica”, a explicat artistul. 

Tatăl lui Connect-R și-a dorit ca artistul să devină tinichigiu 

Connect-R a mai dezvăluit în cadrul aceleași emisiunii că tatăl lui care era de meserie tinichigiu, și-ar fi dorit ca și fiul lui să urmeze aceeași profesie. Motiv pentru care i-a făcut pe plac și a făcut o școală de profil, însă recunoaște că nu știe să pună în aplicare mare lucru. 

„Încă din clasa a patra am început să dansez în grupul Primavera și de atunci participam la „Feriți-vă de măgăruș”, „Tip top Minitop”, eram tot timpul în contact cu scena. Am fost la o preselecție de 80 de copii și am luat eu și un ungur din 80 de copii. După care am venit în visurile alor mei, mai ales al lui tata, tata fiind tinichigiu de construcții. Și chiar am făcut o profesională de tinichigiu vopsitor auto”, a mărturisit Connect-R.