Stiri

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit / iubită

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit / iubită
[Sursa foto: Facebook ]
Venim în ajutorul celor mai puţini inspiraţi, cu o listă de idei de cadouri pentru Crăciun, pentru iubit sau iubită.

 Alegerea cadoului perfect este aproape de fiecare dată o alegere foarte grea. În plus, dacă ai petrecut deja mai multe sărbători de Crăciun alături de actualul partener, este cu atât mai dificil să îl surprinzi cu un dar. Iată o listă cu idei de cadouri de Crăciun care ţi-ar putea fi de folos.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubită

Uscător de păr multifuncţional- Orice femeie adoră lucrurile de îngrijire corporală, aşa că nu ai cum să dai greş cu un astfel de cadou, mai ales dacă iubita ta are un păr dificil.

Un astfel de uscător porneşte de la un preţ de 200 de lei şi poate ajunge chiar şi la 3000 de lei.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit iubită

Produse de îngrijire corporală bio- Un astfel de pachet, care ar trebui să conţină măcar cremă de mâini, cremă de față, loțiuni hidratante și balsamuri, o va da cu siguranţă pe spate. 

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit iubită

Telegramă din ciocolată- O astfel de cutie de ciocolată este foarte inedită şi cu siguranţă o va surprinde.

Îi poţi transmite în cel mai frumos şi sincer mod că o iubeşti, dăruindu-i o cutie de ciocolată cu un mesaj personalizat.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit iubită

Periuţă de dinţi electrică- Dacă iubita s-a mutat de curând la tine, acesta este cadoul perfect. Cu acest cadou, cu siguranţă se va simţi binevenită în casa ta.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit iubită

O zi la spa- Ce femeie nu şi-ar dori o zi întreagă de relaxare, cu masaje şi tratament faciale şi corporale? Nu ai cum să dai greş cu un vocher pentru o zi la spa.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit

Smartwatch- Dacă iubitul tău este pasionat de tehnologie, dar nu are încă un smartwatch, acesta este cadoul perfect. Un astfel de dar chiar este pentru toate buzunarele, preţurile începând de la 100 de lei.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit iubită

Boxă portabilă- Nu se ştie niciodată când ai nevoie de o boxă portabilă. Este un obiect excelent, pe care îl poţi lua peste tot cu tine.

Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit iubită

Joc pentru consolă- Dacă iubitul tău este pasionat de jocurile pentru consolă, atunci îl poţi surprinde foarte plăcut. Află care este jocul pe care şi-l doreşte şi nu mai sta pe gânduri.

Set decantor glob pământesc- Dacă iubitul tău este o persoană rafinată, care apreciază un whisky bun, atunci un decantor special este alegerea perfectă pentru cadoul de Crăciun.

Puzzle 3D- Bărbaţii rămân copii toată viaţa, aşa că au joaca în sânge. Un puzzle 3D sigur îi va plăcea iubitului, mai ales dacă îl pasionează maşinile. Pe piaţă sunt multe modele de puzzle 3D cu tot soiul de maşini clasice.