Stiri

Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru copii și adolescenți

Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru copii și adolescenți
Idei de cadouri de Moș Crăciun pentru copii și adolescenți [Sursa foto: Pexels ]
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi și, odată cu ele, cu un sac mare în spinare, vine Moș Crăciun.

Această perioadă plină de lumină și pace interioară aduce cu ea și câteva provocări, ca de exemplu cum ornăm salata de boeuf sau ce cadouri să le luăm celor dragi.

Dacă pentru salata de boeuf găsești inspirație în simbolistica sărbătorilor de iarnă (brad, om de zăpadă, Moș Crăciun etc), pentru cadouri s-ar putea să ai nevoie de ajutor, mai ales când vine vorba de cei mici.

Iată 5 idei de cadouri pentru copii și adolescenți cu care nu vei da greș anul acesta:

Smartphone cu încărcare wireless

Crăciunul este un moment bun pentru a dărui un telefon mobil unui copil, fie că vorbim de primul smartphone sau un upgrade la cel vechi. Atenție, celor mici le place noul, așa că ar trebui să te orientezi spre un model nou, cu cât mai multe funcții interesante.

La modă sunt smartphone-urile cu încărcare wireless, care sunt perfecte pentru o persoană plină de energie, care își dorește să aibă mereu telefonul încărcat, fără să se împiedice de cabluri. Găsești pe piață o mulțime de telefoane compatibile cu încărcarea wireless, de la modele cu un raport calitate-preț foarte bun, până la celebrele flagship-uri.

Consolă de jocuri

Consola de jocuri este un cadou potrivit pentru un adolescent.

Pe lângă faptul că jocurile sunt un instrument perfect pentru relaxare, acestea au o mulțime de alte beneficii, de la reducerea stresului și antrenarea atenției, până la îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor. Nu uita, pe lângă consolă, să incluzi și câteva jocuri, printre care și unele cu funcție de multiplayer. 

Bilet la un concert

Pentru fiecare dintre noi a existat momentul acela în care am fost pentru prima dată în public la un concert cu trupa preferată. Crăciunul acesta îi poți face o surpriză copilului tău și să-i faci cadou un bilet la trupa sau artistul preferat. Desigur, poți să-l insoțești la concert, dacă dorești să îi fi alături în acel moment plăcut.

Hanorac mare și pufos

Hanoracele mari și pufoase sunt la modă și își pot face lejer loc printre hainele copiilor și adolescenților. Acestea combină perfect căldura păturii de acasă cu confortul hanoracului preferat și pot încălzi o persoană din cap până-n picioare datorită dimensiunilor mari pe care le au. Fie că îl va purta acasă sau la școală, în parc cu prietenii sau în tabără, copilul tău se va bucura de o „pătură cu glugă”, pufoasă și călduroasă.

Dronă

Drona este un gadget super pe care orice adolescent și-ar dori să-l aibă. Cu aceasta, copilul tău poate face fotografii și filmări din aer în locurile preferate sau la ieșirile cu prietenii. Desigur, puteți folosi drona și în vacanțele cu familia, pentru a surprinde momentele frumoase petrecute împreună. În plus, dacă celui mic îi place să creeze conținut multimedia, poate folosi drona pentru a-și hrăni și dezvolta pasiunea.

Sperăm ca această listă să te ajute în goana după cadoul perfect pentru copilul tău. Spor la cumpărături și un Crăciun Fericit!