Stiri

I-a reproșat soției că nu știe să facă sarmale, însă nu știa ce-l așteaptă. Într-un acces de furie, soția l-a înjunghiat

I-a reproșat soției că nu știe să facă sarmale și a fost înjunghiat
I-a reproșat soției că nu știe să facă sarmale și a fost înjunghiat
O femeie din comuna Albești, Botoșani, și-a înjunghiat soțul după ce acesta i-a reproșat că nu știe să facă sarmale.

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu răni grave în abdomen după ce i-a reproșat soției sale că nu știe să facă sarmale. Toată întâmplarea s-a petrecut înainte de Paște, în sâmbăta mare, după ce bărbatul luase deja câteva pahare la bord. 

Despre acest subiect au vorbit și Mișu și Ștefan la Uzina de Dume. 

Cu toate că l-a înjunghiat dragostea a rămas la fel de puternică. A încercat să-și acopere soția și i-a mințit pe medici că s-a tăiat într-o tablă 

Femeia în vârstă de 55 de ani învelea sarmalele, iar soțul ei i-ar fi reproșat la un moment dat că nu știe să le învelească. Atât i-a trebuit bărbatului! Sătulă de relația conflictuală din trecut, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen. Scandalul dintre cei doi nu a putut fi aplanat nici măcar de fiul lor de 33 de ani și pentru că a văzut că tatăl lui sângera, a sunat la 112.

Ajuns la spital, omul a încercat să-și apere soția și nu a spus ce s-a întâmplat cu adevărat. Le-a declarat doctorilor că s-a tăiat într-o bucată de tablă, însă medicii au văzut rana și și-au dat seama că este una făcută de un cuțit.

„Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Soția bărbatului a fost audiată de polițiști și ulterior internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă în momentul agresiunii a avut sau nu discernământ.