Stiri

Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando! Ce ți-au rezervat astrele, marți, 26 ianuarie 2020

Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando
Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando [Sursa foto: Arhiva ]
Țibulcă și Orlando vă spun în fiecare zi de marți cum vă merge ziua în funcție de zodie.

Țibulcă și Orlando transformă în ziua de marți ceasurile rele în ceasuri de lux.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 2021. Ce ne aduce Anul Bivolului Alb de Metal

Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando! Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte 

Vărsătorul astăzi, se pare de zor călătorește. În afaceri și la combinații, pare că izbândește.

Comunică într-un stil original, are vorbele la el și argumentul cel fatal. Ia deciziile corecte pe latura sentimentale.

Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando
Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando

Pești- aveți astăzi o dispută, ca să nu îi spunem ceartă. Vă sâcâie de pe la muncă, vă simțiți bătuți de soartă. Riscați o ceartă cu un coleg și cu șeful ăla mare. Dacă nu vă temperați, nu plecați în deplasare.

Berbec- Dimineața-i o problemă, sunteți cam nervos. Vă ieșiți ușor din fire, nu comunicați duios. Pe un partener de afaceri parte că vă supărați, divergențele în opinii vă fac să vă cam certați. Nu e cazul să vă faceți probleme și în cămin. Nu o dați în disperare de la un banal necaz.

Dimineața-i pentru Tauri plină de neprevăzut și vor fi schimbări de planuri ce înainte s-au făcut.

Și în afaceri bine ar fi să nu entuziasmați. Nu luați decizii grele, nu tăiați și spânzurați, stați mai calmi în defensivă și să nu vă hazardați. În familie spre seară sigur vă veți liniști.

Gemeni- La muncă aveți probleme de-aia sunteți iritat. Și ca atunci când sunt probleme, deloc nu sunteți ajutat. Nervii trebuie stăpâniți să nu spuneți vreo prostie fiindcă altfel se ajunge la o mare porcărie. Spre seară se poate să aflați alte vești tulburătoare, însă nu e mare necazul fiindcă nu va „moare”.

Rac- Se pare că aveți probleme cu șeful cel mult iubit. Nu intrați în altercații căci nu e loc de izbândit, cel mai bine ar fi situația să o priviți foarte atent și la discuțiile aprinse să rămâneți mai prudenți.

Leu- mare bucurie, mare în savană pe la lei, fiindcă în delegație vor urma să plece ei. Partenerul cel de viață, este însă deranjat fiindă o s-o faceți lată dacă o să fiți plecat. Tocmai din acest motiv, ca să evitați gâlceava, posibil să nu mai fi plecat și să vă bucurați degeaba. Doar pe partea de digestie pare că sunt mici deranjuri, aveți grijă ce mâncați, bila să nu o faceți franjuri.

Fecioară- Dimineața totu-i strună, lucruile merg foarte bine, dar spre seară apar probleme și să pleci în lume-ți vine. Partenerul cel de viață tot are de reproșat, ba că ați cheltuit toți banii, ba că ați întârziat. Dacă nervii îi stăpâniți și nu faceți pe nebunul, posibil să vă rezolvați problemele 2 într-unul.
Balanță- o colegă vă bârfește și vă deranjează tare, motiv de început scandalul cât mușchiul prezidențial de mare. Încercați să vă calmați și să fiți mai liniștit, nu e șansă de rezolvare dacă o să vorbiți răcnit. Seara vă mai liniștete că parcă din senin vă intră în cont o sumă ce pare un ajutor divin.

Scorpion- azi ar fi recomandat să nu mergeți cu mașina. Mici avarii evitați și nu ardeți benzina. Dacă nu aveți variante și e musai să șofaț, nu conduceți ca Schumacher și fiți cât mai cumpătați. Un om mai cu experiență dacă azi să sfătuiește, faceți bine și ascultați căci de bine vă sfătuiește.

Săgetător- Astăzi este o zi mare fiindcă în business debutați ca să aveți succes deplin, luați și fiți și temperați. La critici sunteți maestru și mustrați pe fiecare, dar ar fi acum momentul să aveți nițel răbdare. Discutați calm cu partenerii și cu omul cel de acasă să puteți să evitați seara să dormiți sub masă. Un prieten care astăzi are să vă viziteze vă bagă o veste bună ca să vă încurajeze.

Capricorn- Un prieten ce a promis că poate să vă împrumute nu se ține de cuvânt și situația grav se împute. Nu-i momentul de concluzii, ori de judecat cumătrul. Fiți mai înțelegători și luați de vă relaxați, nu vă intră bani în cont, vena de o încordați.