Stiri

Horoscopul lunii februarie. Mercur intră în retrograd și are surprize mari pentru unele zodii

Horoscopul lunii februarie
Horoscopul lunii februarie
Vor fi multe momente magice în această lună, dar trebuie să fiți atenți cu retrogradarea lui Mercur.

Nu cumpărați tot felul de electrocansice, dacă cumpărați trebuie să le verificați cu atenție. De asemenea, trebuie să fiți foarte atenți la călătoriile pe care le veți face, dar aveți nevoie și să comunicați corect, dar mai ales, mare grijă la tranzacțiile pe care le faceți.

Horoscopul lunii februarie- Berbec

Vei învăța mai multe despre prietenie și despre viața socială în general. Veți intra în ceva grupuri și veți învăța o mulțime de lucuri despre prieteni și prietenie.

Veți simți și prietenia celorlalți, dar îăn acelați timp, vei fi un prieten de nădejde. Îți vei face prieteni noi și vei îmbunătăți unele relații. Și în viața de cuplu apar schimbări. Poate că vei începe o relație cu cineva din anturaj dacă ești singur, iar dacă ești deja cu cineva, multe dintre visurile tale pot fi îndeplinite. Vei avea parte de multe răsturnări de situație, dar în cele din urmă situația se va dovedi a fi favorabilă vouă.

Horoscopul lunii februarie- Taur

Pentru nativii Taur această lună este extrem de importantă din punct de vedere al carierei. Poate vei câștiga mai mulți bani sau vei avea parte de moi oportunități. Dacă ai examene, acestea pot fi mult mai ușor de luat în perioada asta dacă vei fi atent. Îți poți îmbunătăți viața de cuplu, îți dai seama ce iubești și vei putea face alegeri. Ești dispus să mergi până în pânzele albe pentru relația ta de iubire.

Horoscopul lunii februarie- Gemeni

Este o lună importantă în care vei lua o mulțime de decizii. Te relansezi într-o idee sau o direcție în care nu ai avut suficientă încredere în trecut. Vei rezolva o mulțime de lucruri și Mercurs Retrograd te ajută să te schimbi mental, să nu mai dai vina pe cei din jurul tău și să te reinventezi din toate punctele de vedere. Este important să-ți arăți sentimentele de iubire. Poate te vei împăca cu persoana iubită sau poți călători cu persoana iubita. Ești deschis către experiențe noi sau să reluați ceva ce nu ați terminat.
Ai emoții pe partea financiară, dar lucrurile par a se îndrepta în direcția favorabilă și chiar găsești câteva soluții pentru a-ți maximiza veniturile.

Horoscopul lunii februarie- Rac

Această lună este plină de renaștere pentru RAC sau chiar de transformare. Reușești să rezolvi problemele legate de credite și datorii. Vei avea discuții leghate de banii la comun. Trebuie să fii atent la trazacții pentru că există posibilitatea să apară o eroare. Emoțional vorbind, și aici ai parte de foarte multe decizii. Apar persoane din trecut și iei atitudine în viața de cuplu pentru a face o schimbare. Ai nevoie de mai multă apropiere, de apreciere și vei tot discuta despe viața intimă, investiții și despre cum să faci să ieși din situația în care te afli acum. La locul de muncă sunt multe răsturnări de situație, dar le vei face față.

Horoscopul lunii februarie- Leu

Este o lună importantă pentru relații. Mare atenție cei care așteptați răspunsuri de la instituțiile statului, ele nu sunt neapărat favorabile sau sunt câteva răsturnări de situație. Luna asta te poți îndrăgosti, căsători, iatr dacă sunteți singuri e posibil să găsiți un partener. Faceți tot ce puteți pentru a vă îmbunătăți viața de cuplu. Pot fi și parteneriate financiare foarte bune, dar nu uităm să fim atenți la tot ce se întâmplă având în vedere Mercur Retrograd.

Horoscopul lunii februarie- Fecioară

Este o lună în care îmbinați utilul și plăcutul în așa fel încât vă apropiați și de partener și faceți și bani. Găsești niște tratamente naturiste pentru a evolua din punct de vedere al sănătății. Ai nevoie să te adaptezi și să refaci anumite lucruri, mai ales în iubire, familie, dar vei rezolva și tot ceea ce înseamnă relația cu colegii și șefii. Cel mai importamt de precizat, este că îți vei rezolva și relația cu tine. ia-le pas cu pas și nu te stresa cu Mercur Retrograd. Universul vă iubește!

Horoscopul lunii februarie- Balanță

Și Balanța are o lună magică pentru că i se activează toată casa iubirii. Avem soarele, mercur, Venus, Jupitor în casa voastră. Îi inspiri pe ceilalți și vii cu propuneri incendiare, dar important este să fie acceptate de ceilalți. Vei avea noi proiecte și nu este exclus chiar să vină un copil pe lume.

Horoscopul lunii februarie- Scorpion

Nativii din această zodie au un an bun, dar și o lună interesantă cu multe suișuri și coborâșuri. Este important să le iei pe toate pas cu pas pentru că este luna în care reconstruiești și ai impresia că o iei de la capăt de fiecare dată. Îți poți reveni cu pași mici fără să te enervezi. Părinții, rudele, socrii vor fi puțin în conflict cu tine și poate simți că nu ești băgat în seamă. Simți nevoia să fii mai aproape de familie. Nu alegi să faci anumite lucruri, dar iată că voi ați ales să depășiți niște obstacole și probleme. Vei învăța să accepți că tu ți-ai ales anumite lucruri. Vei avea multe conștientizări.

Horoscopul lunii februarie- Săgetător

Nativii acestei zodii se ocupă cu studiul. Deși este o perioadă mai grea cu călătoritul, vei merge la munte, la schi. Este o lună plină în care vei fi mereu pe fugă, pus pe distracție și voie bună. Ai nevoie să repari niște lecții pentru a le trece cu bine de data asta. Vei semna niște acte foarte importamte și sunt multe răsturunări de situație pe zona asta, dar totul se va termina cu bine.
Ia-ți partenerul de cuplu și mergeți două zile la munte pentru a vă îmbunătăți relația de cuplu.

Horoscopul lunii februarie- Capricorn

Ai o lună în care ai mult de așteptat, Lucrurile se leagă, dar nu atunci când vreți voi. Vei avea o idee foarte bună și este luna în care vei semăna cele mai multe lucruri legate de bani. Ideea este că vei face bani, dar trebuie să ai răbdare și încrezător în propriile forțe. Cereți sfaturi de la specialiști sau de la oamenii în care aveți încredere. Atenție în viața de cuplu, pot fi îmbunătățiri, dar doar dacă veți acționa tandru în relația cu partenerul.

Horoscopul lunii februarie- Vărsător

Este luna ta! Vei avea o lună plină și îți vor fi testate limitele și dorințele. Cei care sunt perseverenți vor fi recompensați. La capitolul „iubire” vor fi multe răsturnări de situație, un du-te vino, mai ales că Venus este în semnul vostru. Vă merg multe, dar le luați pas cu pas în funcție de priorități. Ai parte de multe oportunități, dar dacă te vei adapta, vei fi învingător.

Horoscopul lunii februarie- Pești

Această lună este foarte importantă pentru că Soarele va intra în semnul tău la finalul lunii februrie. Îți vei îndrepta privirea către sectorul spiritual și îți dorești foarte mult să ai mai multă grijă de sufletul tău. Apar și ceva iubiri ascunse sau îți place de cineva și nu te poți manifesta. Este important să te reinventezi mental, fizic, dar și financiar. Intuiția ta va fi la cote maxime.