Stiri

26 ianuarie 2021, Ziua Internațională a Soțului. Idei de cadouri

Ziua Internațională a Soțului. Idei de cadouri
Ziua Internațională a Soțului. Idei de cadouri [Sursa foto: Pinterest]
Tu știai că astăzi este Ziua Internațională a Soțului? Iată o serie de idei de cadouri pe care ai putea să i le faci soțului tău în această zi.

Ziua Internațională a Soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie și dacă nu ați știut asta până acum vă oferim noi o serie de idei prin care ai putea să-l surprinzi pe soțul tău.
Sărbătoarea este de inspirație indiană și există un ritual stabilit care prevede ca femeile să nu bea și să nu mănânce nimic în această zi. La sărbătoare nu participă văduvele, fetele necăsătorite, dar și cele care sunt despărțite sau divorțate.

De altfel, în această zi, femeile nu ar trebui să poarte bijuterii care nu sunt oferite de soții lor.

„O femeie care nu știe ce cadou să îi facă soțului ei s-a căsătorit degeaba”, spune scriitorul și bloggerul Radu F. Constantinescu care a mai explicat și de ce este nevoie de o zi a soțului.

„Femeile sunt foarte atente la bărbații care nu fac complimente și spun că e de rău.

Dar în momentul în care bărbatul face lucruri extraordinare chiar și femeia nu-i recunoaște această valoare. Cea mai arzătoare dorință a bărbatului este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie”
, a declarat scriitorul, care a mai adăugat că nu este nevoie neapoărată de o astfel de zi pentru a putea sărbători ceva.

Cu toate acestea, dacă vrei să-i oferi soțului tău un cadou și simți nevoia să ai un prilej pentru acest lucru, iată o serie de idei de cadouri. 

Ce cadou îi poți face soțului tău de ziua lui 

Cărți- sunt întotdeauna cadourile pe care le poți face cu orice ocazie
Ceasul- este un accesoriu preferat de bărbații de toate vârstele, iar dacă soțul tău este un iubitor al rafinamentului, cu atât mai bine. 

Ziua Internațională a Soțului. Idei de cadouri
Ziua Internațională a Soțului. Idei de cadouri[Sursa foto: Pinterest]

În cazul în care soțul tău mai are o fărâmă de „copil” în el, îl poți surprinde cu un joc video preferat de el. Un soț pasionat de FIFA, sigur se va bucura de o versiune nouă a jocului.

Stilourile gravate pot fi și ele, de asemenea, un cadou plin de însemnătate. Și dacă niciunul dintre cadourile de mai sus nu te-au dat pe spate, poți rezerva o masă în oraș pentru o cină romantică sau poți face asta chiar la voi acasă. Nu uita să aprinzi lumânările și îmbraci cele mai sexy haine pentru a-i putea spune soțului tău „La mulți ani” într-o atmosferă de vis.