• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 18 mai 2022: Trei nativi riscă să piardă o sumă importantă de bani

 Horoscop 18 mai 2022: Trei nativi riscă să piardă o sumă importantă de bani
Horoscop 18 mai 2022: Trei nativi riscă să piardă o sumă importantă de bani
Horoscop 18 mai 2022: Află predicțiile astrale pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Berbec

Norocul este de partea ta chiar la sfârșitul lunii, Berbec. În această zi, conducătorul tău planetar, Marte de foc, se întâlnește cu Jupiter. Acest lucru îți oferă puterea de a-ți extinde identitatea în mod semnificativ. „Este un moment pentru creștere și noi oportunități”, spune Gailing. Cu alte cuvinte, asta înseamnă să renunți la orice înseamnă să te mulțumești cu puțin, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Citeste si: Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022. Săptămană cu surprize pentru trei nativi.

Taur

Totul tinde să se alinieze pentru tine atunci când planeta ta dominantă Venus intră în semnul tău. Astrele te sfătuiesc să îmbrățișezi frumusețea, plăcerea și toate acele sentimente din plan social. Programează-ți timp cu prietenii apropiați pentru a merge la un muzeu, a vizita cel mai nou cocktail bar din cartierul tău sau pur și simplu pentru a petrece împreună o seară relaxantă.

Horoscop 18 mai 2022
Horoscop 18 mai 2022

Gemeni

Este (aproape) ziua ta. Această zi deschide drumul tău, pe măsură ce soarele îți tranzitează semnul zodiacal. Cu asta, s-ar putea să simți că ești mai în elementul tău decât de obicei, sau că te simți capabilă să faci ceea ce ți-ai propus. Lasă-te condus de curiozitatea ta, care este unul dintre cele mai remarcabile calități ale tale. Dacă procedezi așa, te poți aștepta să găsești experiențe care adaugă mai multă strălucire vieții tale.

Horoscop 18 mai 2022
Horoscop 18 mai 2022 

Rac

Te-ai putea simți liniștită și conectată la sinele tău în această zi. Aduce luna nouă în Gemeni, care se află în a 12-a casă a spiritualității și a înțelepciunii interioare, spune Gailing. Ea sugerează să îți programezi o perioadă de timp singură pentru a practica încrederea de sine. Alege activități care îți permit să ai parte de liniște, cum ar fi o plimbare în natură, o baie lungă și luxoasă sau doar o zi de relaxare pe canapea cu o carte bună, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Horoscop 18 mai 2022
Horoscop 18 mai 2022

Leu

Pregătește-te pentru un impuls în carieră. În această zi, conducătorul tău planetar, Soarele, se întâlnește cu un punct al cerului numit nodul nord, care este asociat cu soarta și destinul. Totul se întâmplă în a 10-a casă de muncă și reputație publică. În orice caz, acesta este un moment pentru a te concentra pe ceea ce înseamnă obiective legate de muncă.

Fecioară

Sigur, Mercur poate fi retrograd în această zi, dar formează, de asemenea, un sextil de susținere cu Jupiter expansiv. Având în vedere că Mercur este conducătorul tău planetar, acesta este obligat să lucreze în favoarea ta. În special, acest aspect se întâmplă în timp ce Mercur se află în a 10-a casă a carierei tale, ceea ce înseamnă că poți vedea o colaborare fără probleme sau o recunoaștere publică pentru contribuțiile tale la locul de muncă. În timpul retrogradelor, este întotdeauna util să privim înapoi pentru a avea care a fost evoluția, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Balanță

Ai o oportunitate clară de a-ți extinde orizonturile în această zi. Pe măsură ce conducătorul tău planetar, Venus, formează un aspect sextil pozitiv cu Saturn, atât a șaptea casă a relațiilor, cât și a noua casă a călătoriei și explorării sunt activate. Asta înseamnă că ai putea găsi oamenii din viața ta ca fiind o sursă de motivație sau inspirație pentru a se extinde dincolo de zona ta de confort.

Scorpion

Eliberează-te. Aceasta este o zi pentru distracție și jocuri, deoarece Pluto, conducătorul tău planetar, formează un trigon fericit cu Jupiter în a cincea ta casă a creativității și romantismului. Folosește energia zilei pentru a aborda chiar și lucrurile care nu sunt de obicei vesele în viața ta.

Săgetător

Având în vedere că conducătorul tău planetar este Jupiter, nu vei fi surprinsă să afli că schimbarea menționată mai sus a planetei norocoase în Berbec este, de asemenea, forța din spatele celei mai bune zile din mai, din punct de vedere astrologic. Pe măsură ce Jupiter se încarcă în semnul inițiatic al Berbecului, s-ar putea să te trezești cu mai multă energie. Te-ai putea simți mai încrezătoare, atingând dorințele mai ușor.

Capricorn

Te-ai putea simți apreciată pozitiv și valoroasă în această zi. Asta pentru că conducătorul tău planetar Saturn se aliniază cu Venus orientat spre valori într-un sextil de susținere, evidențiind a doua ta casă de bani, resurse și talente. Este o zi în care să te bucuri de bogăția ta și de ceea ce împărtășești cu ceilalți. Făcând acest lucru nu numai că îți va schimba mentalitatea către abundență și stima de sine, ci îți va aduce și noi oportunități.

Citeste si: WRS s-a întors de la Torino! Primele declarații de la aeroport: „Am trecut peste niște episoade de emoții intense”

Vărsător

Anticipează surprize plăcute. În această zi, Uranus ieșit din comun, conducătorul tău planetar, se aliniază cu soarele în a patra casă a casei și familiei tale. Și această conjuncție ar putea aduce exact tipul de energie orientată spre inovație de care ți-ai dorit, poate atunci când vine vorba de chestiuni de reconectare cu membrii familiei sau de amenajarea spațiului tău, spune horoscopul norocului în luna mai 2022.

Pești

Aprilie ar fi fost într-adevăr luna ta. Cu atât de multe planete aliniate în semnul tău, dar toată acea energie a Peștilor nu se pierde în mai. În această zi, conducătorul tău planetar, misticul Neptun, se întâlnește cu Marte intens și energic în Pești. Acest lucru te împinge către acțiune și progres. Actionează acolo unde interesul te ghidează. Unde te duce această energie și ceea ce înveți te va ajuta să redefinești modul în care te miști prin lume și modul în care alți oameni te percep.