Stiri

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Săptămană cu surprize pentru trei nativi.

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022
Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022
Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. Leii vor să iasă în evidență, Scorpionii au neînțelegeri în viața de cuplu, iar pe Berbeci îi așteaptă o vacantă de neuitat.

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru perioada 16- 22 mai 2022! Zodiile care vor avea surprize majore în viaţă!

Horoscop săptămânal Berbec

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși.

Citeste si: Eclipsă de lună, 16 mai 2022: Ce efect are asupra noastră Superluna Sângerie?

Horoscop săptămânal Taur

Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit. Deși eviți cât poți de mult asta, ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți.

Horoscop săptămânal Gemeni

Acțiunile anumitor persoane încă îți mai atrag atenția. Deși încerci să faci lucrurile într-o manieră cât mai constructivă, impasurile peste care dai te dezechilibrează.

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022
Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna aceasta ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani. Acest lucru te va ajuta să scapi de o mare parte din stresul financiar.

Citeste si: Calendar BAC 2022: Când încep înscrierile şi examenele pentru clasa a 12-a?

Horoscop săptămânal Leu

Chiar dacă momentele pe care le trăieşti în plan personal nu mai sunt atât de intense ca altădată, alegi totuşi să rămâi o fire pozitivă şi optimistă.

Horoscop săptămânal Fecioară

Deşi nu reuseşti să îţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spre finele săptămânii te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional.

Horoscop săptămânal Balanță

Cariera nu mai este de mult timp o prioritate pentru tine. Ești o fire familistă şi îţi doreşti să investeşti mai mult în plan personal.

Horoscop săptămânal Scorpion

Ești dependentă de adrenalină. Tot ceea ce faci are ca factor decisiv ponderea de senzații intense pe care le resimți. Niciodată lucrurile nu au fost mai clare pentru tine în ceea ce privește dinamica din cuplu.

6Horoscop săptămânal Săgetător

A recunoaște că nu ești capabilă de anumite lucruri nu reprezintă slăbiciune sau vulnerabilitate, ci asumare și încredere în sine.

Horoscop săptămânal Capricorn

Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc. Reușitele din plan profesional îți „hrănesc” dorința de a te autodepăși.

Horoscop săptămânal Vărsător

Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții rapide.

Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022
Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022

Horoscop săptămânal Pești

Oriunde te uiți în jur se vorbește doar despre ceea ce înseamnă o alimentație sănătoasă, un echilibru interior, psihic și fizic. Totul ar fi mult mai simplu dacă doar am acționa în acest sens, fără a ne promova cu agresivitate opiniile.