Stiri

Hollywood: S-a aflat care au fost cele mai de succes filme din pandemie

Care au fost cele mai de succes filme de la Hollywood
Care au fost cele mai de succes filme de la Hollywood [Sursa foto: PixaBay]
Iată topul al celor mai de succes filme de la Hollywood în pandemie.

Începând de anul trecut, pandemia a distrus planurile producătorilor, iar multe dintre peliculele de la Hollywood au fost amânate, din cauza restricțiilor, lansările în cinematografe nu au mai avut loc. Directorii de studiouri au venit cu vești bune, mai exact, au decis să se reorienteze către platformele de streaming. Ești curios care sunt cele mai vizionate filme de la Hollywood în pandemie? Ei bine, platforma de streaming îți dezvăluire care au fost filmele care au avut un succes formidabil pe tot parcursul pandemiei. 

Godzilla vs. Kong

Lungmetrajul „Godzilla vs. Kong”, regizat de Adam Wingard a ocupat pentru al treilea weekend consecutiv primul loc şi a depăşit la nivel mondial pragul de încasări de 390 de milioane de dolari.

Nobody

În al patrulea weekend de la lansare, thrillerul „Nobody” s-a menţinut pe poziţia secundă în topul nord-american, cu încasări de 2,5 milioane de dolari. 

The Unholy

Filmul horror „The Unholy”, regizat de Evan Spiliotopoulos, a ocupat şi în al treilea weekend de la debut locul al treilea. Pelicula a reușit să strângă încasări de 2 milioane de dolari. 

Raya and the Last Dragon

Lungmetrajul Raya and the Last Dragon”, și-a menținut în continuare poziția. În al şaptelea weekend de la lansare, filmul de animație produs de Disney a înregistrat încasări de 1,9 milioane de dolari.

Tom and Jerry

De asemenea, fimul live-action „Tom and Jerry” a fost clasat pe locul al cincilea, iar în al optulea weekend de la premieră, producţia Warner Bros a generat încasări de 1 milion de dolari. Potrivit surselor, pelicula „Tom and Jerry” a înregistrat un debut surprinzător în box office-ul nord-amerixan. În primul weekend, filmul a generat încasări de 13, 7 milioane de dolari. Din primele informații, niciun alt film lansat în ultimele zece luni nu a reușit să ajungă la performanța asta. Mai exact, în weekendul premierei a obținut încasări mai mari de 10 milioane de dolari.