Stiri

Motivul pentru care Anupam Kher a părăsit serialul „New Amsterdam”

Anupam Kher
Anupam Kher [Sursa foto: Twitter.com]
S-a aflat de ce Anupam Kher nu va mai face parte din sezonul trei al serialului „New Amsterdam”. Uite care este motivul actorului!

Anupam Kher, protagonistul unuia dintre cele mai urmărite seriale „New Amsterdam”, și-a șocat fanii când a dezvăluit că nu va mai face parte din distribuția sezonului trei. Din primele informații, cunoscutul actor în vârstă de 66 de ani a decis să se retragă din serial, mai mult, acesta le-a povestit fanilor și motivul pentru care a renunțat la serialul „New Amsterdam”. Mai exact, Anupam Kher nu va mai apărea în serial, deoarece soția sa, Kirron Kher, este bolnavă de cancer. De

asemenea, la începutul lunii, îndrăgitul actor a confirmat public că partenera sa de viață este nevoită să treacă prin momente dureroase, fiind diagnosticată cu cancer. Totodată, protagonistul din serialul „New Amsterdam” a ținut să-și laude soția, spunând că este o persoană luptătoare.

Anupam Kher
Anupam Kher[Sursa foto: Twitter.com]

„Nu voiam ca zvonurile să înrăutățească situația, așa că eu și Sikandar vrem să vă anunțăm pe toți că Kirron a fost diagnosticată cu mielom multiplu. Momentan ea face tratament și suntem siguri că își va reveni și va fi mai puternică. Suntem bucuroși că este îngrijită de niște medici excepționali. Mereu și-a dăruit inima tuturor și tocmai de aceea este iubită de atâția oameni. Așa că acum are nevoie de iubirea și de rugăciunile voastre. Este pe drumul cel bun spre vindecare, așa că vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și iubire” , a declarat Anupam Kher.

Cu toate că s-a retras din serialul „New Amsterdam”, Anupam Kher mai are câteva filme în post-producție, iar fanii îl pot vedea în curând și în The Kashmir Files sau Snapshot Wedding. 

Anupam Kher
Anupam Kher[Sursa foto: Twitter.com]

Cine este Anupam Kher?

Anupam Kher este un actor indian și fost președinte al Institutului de Film și Televiziune din India, actorul a fost protagonist în peste 500 de filme predominant în limba hindi și în mute piese de teatru. Totodată, Anupam Kher deține recordul pentru câștigarea premiului Filmfare pentru cel mai bun actor comediant.