Lansări muzicale

Harry Styles a lansat cel de-al treilea album solo - „Harry's House”

Harry Styles a lansat cel de-al treilea album - „Harry's House”
Harry Styles 
Așteptarea a luat sfârșit! A fost lansat unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, „Harry's House”.

Harry Styles a lansat primul său album solo în 2017, el purtându-i numele, apoi în 2019 le-a oferit fanilor "Fine Line". De această dată, artistul a profitat de perioada pandemică pentru a lansa 13 piese noi, care au sosit astăzi la nivel global pe noul LP, intitulat „Harry's House". 

Albumul „Harry's House”

Pentru a își promova cel de-al treilea album, Harry Styles  a început să plaseze diferite reclame misterioase în ziare.

Mai mult, cântărețul a înființat şi un website "You Are Home", tot cu rol de teaser. 

Citeste si: Talentul ascuns al lui Harry Styles: „Poate să miște de pe loc obiecte de 226 de kilograme”. Cine l-a dat de gol?!

Teaser- Harry's House

Ultimele sale single-uri au fost "Treat People With Kindness", lansat la început de 2021, dar şi "Golden" şi mega hitul „Watermelon Sugar”. În vârstă de 28 de ani, britanicul a cochetat cu actoria, apărând atât în "Dunkirk" al lui Christopher Nolan, cât şi în "Eternals" ca fratele lui Thanos, Eros/Starfox. Anul acesta, fanii îl pot vedea în producţia "Don't Worry Darling", în rolul lui Jack.

Harry Styles a lansat cel de-al treilea album - „Harry's House”
Harry Styles a lansat cel de-al treilea album - „Harry's House”[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Harry Styles a lansat videoclipul piesei „As it was”

Cariera solo a lui Styles este în plină ascensiune, succesul „Fine Line” depășind cu mult pe cel al debutului său, „ Harry Styles ” din 2017, epuizat, a generat un singur hit radio semnificativ, „Sign of the Times”. Albumul omonim a obținut discul de platină, în timp ce „Fine Line” a fost certificat triplu platină de către RIAA.