Lansări muzicale

Halsey lansează albumul "If I Can't Have Love, I Want Power"

Halsey lansează albumul If I Can't Have Love, I Want Power
Halsey lansează cel de-al patrulea album din carieră "If I Can't Have Love, I Want Power".

„If I Can't Have Love, I Want Power" este al patrulea album al lui Halsey și este produs de Trent Reznor și Atticus Ross. Coperta noului proiect a fost făcuta publică la The Metropolitan Museum of Art din New York City. „If I Can't Have Love, I Want Power" vine la doar un an de la apariția albumului "Manic", ce a debutat pe prima poziție în Billboard Hot 200, fiind și primul album al anului 2020 care a primit discul de platină.

Halsey lansează albumul 

„Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni. Dihotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot coexista pașnic și puternic.Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană", a declarat Halsey.

Coperta noului album Halsey, "If I Can't Have Love, I Want Power"

Coperta noului album Halsey,

De-a lungul carierei sale, a câștigat 20 de premii la mai multe gale importante, precum American Music Awards, MTV Video Music Awards, GLAAD Award, The Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award și CMT Music Award. Totodată, Halsey a fost inclusă în topul 100 Most Influential People of 2020.