Stiri mondene

Halsey a devenit mamă pentru prima oară! Primele imagini cu bebelușul

Halsey a devenit mamă pentru prima oară! Primele imagini cu bebelușul
Halsey este în culmea fericirii. Artista a devenit mămică pentru prima oară. Avem primele imagini cu bebelușul în articol!

Înainte de a lansa cel de-al patrulea album din cariera ei, Halsey a primit cel mai frumos cadou: venirea pe lume a micuțului ei. Pe 14 iulie 2021, artista a născut un bebeluș perfect sănătos! Copilul va fi botezat Ender Ridley Aydin, nume care provine din limba turcă și înseamnă „rar”. Recent, artista și-a anunțat fanii că a devenit mamă, împărtășind pe Instagram o fotografie de la spital, unde apare cu bebelușul în brațe. 

„Recunoștință. Pentru cea mai ‘rară’ și euforică naștere. Sprijinită de dragoste”, a scris Halsey pe Instagram în descrierea imaginilor în care apare alături de nou născut și iubitul ei, Alev Aydin.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de halsey (@iamhalsey)

Halsey, despre momentele grele din trecut

După numeroase zvonuri și momente dureroase, Halsey se bucură de faptul că a devenit mămică, iar fanii artistei sunt în culmea fericirii. În trecut, aceasta dezvăluia că suferă de endometrioză și a suferit un avort spontan chiar pe scenă.

Halsey a devenit mamă pentru prima oară! Primele imagini cu bebelușul

”Am descoperit că sunt însărcinată și înainte de a realiza ce înseamnă asta pentru mine, pentru viitorul meu, pentru cariera mea, pentru relația mea, următorul lucru de care îmi amintesc este că mă aflăm pe scenă și am pierdut sarcina în mijlocul concertului. Senzația pe care am avut-o când m-am uitat în ochii a milioane de adolescenți, în timp ce sângeram și trebuia să rămân în spectacol, nu poate fi explicată în cuvinte.”, povestea Halsey la vremea respctivă.