Stiri

Halloween 2022: Machiaje fabuloase și înspăimântătoare pentru 31 octombrie

Halloween 2022
Machiaje fabuloase și înspăimântătoare pentru 31 octombrie  [Sursa foto: Pinterest ]
Iată unele dintre cele mai fabuloase și înspăimântătoare machiaje pentru Halloween 2022.

Halloween 2022. Petrecerile de Halloween 2022 se apropie cu fiecare zi care trece, iar în ultimii ani românilor le place din ce în ce mai mult să petreacă această sărbătoare într-un mod inedit. Chiar dacă este o sărbătoare americană, românii s-au adaptat, iar acum obișnuiesc să se deghizeze în noaptea de 31 octombrie și ies să petreacă!

Nu doar cluburile au adoptat ideea de costume, cât și foarte multe companii, care ies cu colecții sau evenimente speciale pentru ziua de Halloween. În cazul în care v-ați făcut planuri pentru Halloween, dar nu aveți inspirație cu privire la un machiaj, noi

v-am pregătit mai multe fotografii și sfaturi pentru a vă putea lua prin surprindere prietenii. 

Halloween 2022
Machiaj Halloween 2022[Sursa foto: Pinterest ]

Machiaje fabuloase și înspăimântătoare pentru Halloween 2022

Halloween-ul este ocazia perfectă să vă lăsați imaginația să ia controlul. Încercați să fiți cât mai creativi, iar cei din jur nu se vor abține din a vă admira machiajul sau costumul. Dacă nu aveți inspirație, vă sfătuim să căutați fotografii pe internet sau tutoriale pe Youtube, în care să indicați look-ul pe care vă doriți să îl obțineți: poate fi unul cu schelete, vampir, zână sau demon.

Citeste si: Cele mai mari tendințe de costume pentru Halloween 2022. Le veți vedea peste tot!

Partea bună este că nu trebuie să vă dați peste cap bugetul pentru un machiaj fabulos și înspăimântător pentru Halloween. Aveți nevoie de niște pensule bune, multe culori, opțional vopsea pentru față, spray de fiecare, accesorii și opțional lentile de contact. Doar cu aceste elemente puteți realiza un look sclipitor, care să vă facă să ieșiți în evidență.

În cazul în care faceți pentru prima dată un machiaj de Halloween, vă recomandăm să îl încercați de mai multe ori înainte de seara sau ziua cea mare. Astfel, veți prinde dexteritate și produsul final va fi unul peste așteptări. În cazul în care aveți nevoie de mai multă ghidare, vă sfătuim să urmăriți tutoriale precum cel prezentat în poza de mai jos.

Halloween 2022 
Cum să îți faci un machiaj de Halloween 2022 [Sursa foto: Pinterest ]