Stiri

Cele mai mari tendințe de costume pentru Halloween 2022. Le veți vedea peste tot!

Costume de Halloween
Costume de Halloween 2022  [Sursa foto: Captura Video]
Costume de Halloween. Acestea vor fi cele mai mari tendințe din anul 2022.

Halloween-ul este una dintre cele mai așteptate și distractive sărbători din toate timpurile. În fiecare an, toată lumea încearcă să fie cât mai creativ și să meargă la colindat cu un costum neobișnuit. De-a lungul timpului, cele mai populare tendințe de costume s-au adaptat evenimentelor importante care au avut loc. De exemplu, în anul 2021, cele mai populare costume au fost cele care au întruchipat personajele din serialul-fenomen „Squid Game”.

Anul 2022 a fost plin de momente memorabile atât în industria filmului, cât și în ceea ce privește momentele de cultură pop. În cazul în care sunteți curioși care sunt cele mai mari tendințe de costume pentru Halloween 2022 sau căutați inspirație pentru propriul costum, v-am pregătit o listă cu cele mai căutate opțiuni!

Costume de Halloween
Care vor fi cele mai populare costume de Halloween în 2022[Sursa foto: Captura Video]

Cele mai populare costume de Hallowen 2022

1. Barbie și Ken

Păpușile Barbie și Ken reprezinta un duo des întâlnit în perioada Halloween-ului, însă ceea ce este diferit în anul 2023 este că au apărut imaginile de pe platourile de filmare ale filmului „Barbie”. Să vă așteptați ca multe persoane să se costumeze așa cum Margot Robbie și Ryan Reynolds, actorii din rolurile principale, au fost surprinși pe platourile de filmare.

2. Catwoman

Zoe Kravitz în rolul Catwoman din „The Batman”, film lansat în 2022, urmează să fie un costum extrem de popular în acest an, dar cu care nu aveți cum să dați greș.

3. Personajele din serialul „Stranger things”

Sezonul patru din serialul „Stranger Things” s-a bucurat de un succes colosal, motiv pentru care mulți dintre fani au început să se costumeze precum personajele, chiar înainte de Halloween.

Citeste si: Serialul Netflix ”Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story”: Audiențe record în SUA

4. Wanda Maximoff din „Doctor Strange in Multiverse of Madness”

Personajul Wanda Maximoff din „Doctor Strange in Multiverse of Madness” s-a bucurat de un succes colosal în rândul fanilor Marvel, motiv pentru care tendințele arată că va fi un costum tot mai des întâlnit în acest an.

5. Elvis

Rolul lui Austin Butler din filmul „Elvis” a impresionat pe toată lumea, în special asemănarea izbitoare a actorului cu regretatul artist. Tot mai multe persoane sunt așteptate să încerce să recreeze look-ul lui Elvis în acest Halloween.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

6. Bella Hadid la Săptămâna Modei de la Paris

Bella Hadid a luat lumea modei prin surprindere cu ultima apariție la Săptămâna Modei de la Paris, unde modelul a fost „îmbrăcat” pe scenă într-un lichid care, odată solidificat, s-a transformat într-o rochie.

7. Jennifer Walters din „She-Hulk: Attorney at Law”

Personajul Jennifer Walters din noul serial Marvel „She-Hulk: Attorney at Law” este foarte anticipat de acest Halloween. Verișoara lui Hulk a devenit rapid un personaj extrem de îndrăgit, pe care mulți fani vor încerca să îl recreeze.

8. Selena Gomez și Hailey Bieber

Momentul care a rupt internetul în două! Selena Gomez și Hailey Bieber, fosta iubită a lui Justin Bieber și actuala lui soție, s-au fotografiat împreună la un eveniment, semn că nu există niciun fel de ranchiună între ele.

Costume de Halloween
Kim Kardashian și Pete Davidson, la Met Gala [Sursa foto: Captura Video]

9. Kim Kardashian și Pete Davidson la Met Gala

Despre apariția cuplului Kim Kardashian și Pete Davidson la Met Gala 20222 s-a vorbit mult în presă. Fie că au fost criticați sau simpatizați, cei doi au atras atenția prin apariția lor.

10. Scandalul de la Premiile Oscar: Chris Rock și Will Smith

Chris Rock și Will Smith urmează să fie două personaje tot mai des întâlnite în costumațiile de Halloween. Despre palma pe care Will Smith i-a dat-i lui Chris Rock pe scena de la Premiile Oscar s-a vorbit și urmează să se mai vorbească mult timp înainte.