Stiri mondene

Gina Pistol și Rona Hartner, duet de excepție! Reacția lui Smiley după ce iubita lui a urcat pe scenă: „Nu pierde nicio ocazie”

Reacția lui Smiley după ce iubita lui a urcat pe scenă
Smiley și Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol a cântat împreună cu Rona Hartner la ziua de naștere a lui JO. Cum a comentat Smiley momentul artistic?!

Gina Pistol își surprinde fanii de fiecare dată când are ocazia. Recent, iubita lui Smiley a avut curaj să cânte în fața zecilor de apropiați, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Jo. Prezentatoarea TV a făcut un duet de excepție alături de Rona Hartner, celebra piesă a Mariei Tănase, ”Cine iubește și lasă”. Întregul moment a fost filmat, iar vedeta a susținut că a avut parte de un spectacol pe cinste.

Gina Pistol, duet cu Rona Hartner
Gina Pistol, duet cu Rona Hartner[Sursa foto: Captură video]

La câteva zile de la acest eveniment, Smiley a oferit și primele declarații sincere despre talentul partenerei sale. Juratul de la „Vocea României” a recunoscut că iubita lui este foarte atrasă de muzică. Mai mult, îndrăgitul artist a dezvăluit că prezentatoarea TV cântă uneori mai mult decât el.  

Citeste si: Cum a reacționat Smiley după ce colegii i-au lansat o piesă fără să-l anunțe: „Nu știu dacă să fiu supărat sau bucuros”

„Gina cântă chiar mai mult decât mine, nu pierde nicio ocazie să cânte”,  a spus Smiley, potrivit impact.ro

Reacția lui Smiley după ce iubita lui a urcat pe scenă
Reacția lui Smiley după ce iubita lui a urcat pe scenă[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol a cântat alături de Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care își trăiesc frumoasa poveste de dragoste departe de luminile reflectoarelor. Deși aparițiile lor împreună sunt tot mai rare, cei doi reușesc să acapareze de fiecare dată atenția oamenilor cu felul carismatic și naturalețea lor.

În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a fost prezentă la concertul iubitului său, de pe data de 1 iunie 2022. Mai mult, vedeta a urcat alături de iubitul său pe scenă, însă foarte puțini se așteptau ca aceasta să și cânte. Gina Pistol a luat prin surprindere toți participanții la concert cu calitățile sale vocale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Citeste si: Smiley și Gina Pistol au reinterpretat scena din 365 de zile: „Se lasă cu alt bebe”

„Am fost într-o mare de emoții. În primul rând, pentru că am fost alături de Smiley pe scenă, pe o piesă foarte importantă pentru noi, pe care de obicei plâng fără să mă vadă nimeni, apoi pentru că eu nu sunt cântăreață și nu am mai cântat niciodată, mai ales în fața unui public atât de numeros. Mereu am trăit intens concertele lui Andrei, însă până acum tremuram, cântam și dansam în backstage, astăzi pot spune că a fost copleșitor să simt toate emoțiile din plin, pe scenă.”, a mărturisit Gina Pistol după momentul live, de la Sala Polivalentă.

Citește continuarea aici!