Stiri mondene

Gina Pistol, primele declarații despre retragerea din televiziune: „Totul devine mai dificil”

Gina Pistol, primele declarații despre retragerea din televiziune
Gina Pistol
Gina Pistol a oferit primele declarații despre posibila retragere din televiziune.

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În luna martie, frumoasa prezentatoare TV a devenit mamă pentru prima oară, iar din aceel moment a stat departe de lumina reflectoarelor și se dedică creșterii micuței Josephine. În ultima perioadă au circulat numeroase zvonuri că iubita lui Smiley ar pleca definitiv de la postul de televiziune Antena 1, acolo unde a prezentat mai multe emisiuni îndrăgite de telespectatori. Recent, Gina Pistol  făcut primele declarații cu privire la acest subiect, după ce a primit mai multe mesaje din partea fanilor săi.

Gina Pistol, primele declarații despre retragerea din televiziune
Gina Pistol

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar nişte zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câţiva ani, deci nu voi pleca aşa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, aşa că, normal, i-am dat nişte sfaturi Irinei Fodor, am totuşi experienţa celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor şi durează mult.

Stai plecată aproape două luni, eşti departe de familie, iar asta este greu şi pentru tine, şi pentru toi cei implicaţi. Când ai o zi obositoare, dacă eşti acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar aşa, cum eşti plecată, totul devine mai dificil”
, a spus Gina Pistol.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la Asia Express

Sezonul 4 pornește pe „Drumul Împăraților” cu un nou prezentator.

Irina Fodor este cea care va prezenta Asia Express. Soția lui Răzvan Fodor a făcut primele declarații despre noul proiect.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol
Irina Fodor[Sursa foto: Instagram]

„A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei’ în cele două luni cât voi fi plecată’, a declarat Irina Fodor.