Stiri mondene

Gina Pistol, prima apariție tv cu burtica de gravidă! Iată cum au reacționat cei trei chefi

Gina Pistol
Gina Pistol este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă de fetiță.

Chiar dacă a renunțat la o parte dintre proiectele profesionale, la show-ul culinar nu a putut spune „pas”. Gina Pistol nu a renunțat la emisiunea ei de suflet și chiar s-a distrat la filmări alături de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

Gina Pistol așteaptă să nască o fetiță, dar uite ce așteaptă jurații 

Recent, Sorin Bontea a postat pe contul lui de Instagram o fotografie care o întruchipează pe Gina Pistol cu burtica de gravidă și cei trei jurați ai emisiunii se țin și ei de burtă, doar că nu au un copil, ci... mâncare, fiecare după preferințele culinare.

Gina Pistol

Cei trei jurați se țin de burtă în spirit de glumă, Cătălin Scărlătescu având în burtă mâncarea lui preferată, scoicile, Sorin Bontea pâine de casă, iar Florin Dumitrescu s-a „delectat” doar cu unt.

„Așa stă treaba în sezonul 9”, a scris Sorin Bontea în dreptul fotografiei. Bineînțeles că internauții au reacționat și au apreciat gluma făcută de chef.

„Ce tare. Agoniseala din timpul Pandemiei, acum se vede🤣🤣🤣. La Ginuța este cu adevărat spectaculos👶👶👶”, „Mega misto ideea🔥 si poza🤩!!! 👏”, „La chef Scărlătescu poate băiat ar fi ultimul diagnostic!?😂”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au o relație de trei ani pe care au decis să o țină departe de ochii lumii. Presa specula la acea vreme că cei doi ar forma un cuplu, însă niciunul nu a infirmat acest aspect. Relația lor a fost făcută publică în mod oficial anul trecut, când Gina Pistol a oferit un interviu revistei Elle. La un an distanță, Gina și Smiley au făcut un videoclip pe Youtube în care au anunțat că vor fi fericiții părinți ai unei fetițe.