Stiri mondene

Smiley va deveni tătic! „Noi acum înseamnă trei!”

Smiley va deveni tătic! „Noi acum înseamnă trei!”
Smiley și iubita lui, Gina Pistol, au dezvăluit că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au dat vestea cea mare din vacanța din Grecia.

După mai multe săptămâni în care presa a speculat că iubita lui Smiley, Gina Pistol, este însărcinată, cei doi s-au hotărât să împărtășească vestea cea mare.

Smiley și Gina Pistol au anunțat extrem de emoționanți că vor avea o fetiță. Artistul și iubita lui au făcut un vlog în timpul vacanței din Grecia și au povestit cu lacrimi în ochi ce au simțit fiecare când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță. Primele declarații despre minunea din viața lor

Gina Pistol este foarte sensibilă în aeastă perioadă și a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul videoclipului.

„A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un „Acasă” al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu. Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje!”, a scris Smiley pe pagina personală de Facebook, în descrierea vlogului pe care l-au filmat împreună.

Gina Pistol a dezvăluit că sarcina a venit ca o minune în viața sa.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!“, a spus Gina Pistol.