Stiri mondene

Speak va fi co-prezentatorul Ginei Pistol! Anunțul făcut de artist în urmă cu puțin timp

Speak va fi co-prezentatorul Ginei Pistol! Anunțul făcut de artist în urmă cu puțin timp
Speak a anunțat că va fi co-prezentatorul Ginei Pistol în show-ul culinar pe care timp de opt sezoane l-a prezentat singură.

Emisiunea culinară care a devenit un adevărat fenomen vine cu o surpriză pentru fani în cel de-al nouălea sezon. Gina Pistol nu va mai fi singurică, ci va fi ajutată de Speak. 

Speak

„Surpriza sezonului 9:  @iamspeak  va fi coprezentatorul Ginei Pistol. De asemenea, el vă va aduce tot felul de informații din culise. Deci? Ce curiozități aveți?”, au scris reprezentanții emisiunii pe Instagram. 

Speak, prima declarație după prima zi de filmare

Speak a fost foarte bucuros să împărtășească marea veste cu fanii lui de pe Instagram, imediat după ce a avut o primă zi de filmări. Artistul a precizat că nu a mai fost activ pe rețelele de socializare în ultima vreme, apoi explicând care a fost motivul, de fapt. 

Speak

„Practic, ieri a fost prima zi de când a început proiectul. O să ne vedem în sezonul nou, nouă. Avem și un proiect special care se întâmplă pe online. O să filmez tot ce se întâmplă în spate. O s-o ajut pe Gina și pe Tv, nu doar în online”, a spus Speak pe contul lui de Instagram.