Stiri mondene

Gina Pistol, motivul pentru care micuța Josephine poartă bentiță: ”Trebuie să am grijă să nu devină o problemă”

Gina Pistol, motivul pentru care micuța Josephine poartă bentiță
Gina Pistol, motivul pentru care micuța Josephine poartă bentiță [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol le-a povestit fanilor din mediul online povestea bentiței pe care a scris numele unui brad celebru. De ce micuța Josephine este nevoită să poarte bentița?!

Gina Pistol trece prin clipe unice de când a devenit mămică pentru prima oară! Prezentatoarea TV ține mereu legătura cu fanii săi, prin intermediul rețelelor sociale. În urmă cu câteva ore, iubita lui Smiley le-a povestit internauților motivul pentru care a scris pe bentița fetiței sale numele unui brand celebru. Mai mult, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor din mediul online de ce micuța Josephine este nevoită să poarte bentița pe cap.

Gina Pistol, motivul petru care micuța Josephine poartă bentiță
Gina Pistol, motivul petru care micuța Josephine poartă bentiță[Sursa foto: Instagram]

„Iar acum să vă spun povestea bentiței. Mie nu-mi plac bentițele la fetițe, am eu o problemă mare, mai ales cele cu funde. Neavând în casă nicio bentiță, Josephine are momente, atunci când doarme, când își prinde urechea sub cap. Și zic „bă, să nu rămână copilul cu urechile clăpăuge!”. Am zis să improvizez și am tăiat o căciulă. De fapt asta e banda de la căciulă. Și ca să nu râdă oamenii de copil, am scris pe ea (n.r. numele celebrului brand). Și au fost oameni care chiar au crezut că bentița e de brand. Deci dacă aveți haine, accesorii de personalizat, vă scriu orice firmă pe ele. Nu are urechile clăpăuge, dar trebuie să am grijă de treaba asta, să nu devină o problemă mai încolo”,  a spus Gina Pistol la InstaStory.

Gina Pistol, motivul pentru care micuța Josephine poartă bentiță
Gina Pistol, motivul pentru care micuța Josephine poartă bentiță[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol se confruntă cu noi probleme: ”Nu știu ce să le mai fac”

În continuare, prezentatoarea TV le-a dezvăluit internauților ce a făcut în ultima perioadă, spunând că a observat că în ultima vreme nu a avut energie absolut deloc. De asemenea, Gina Pistol a ținut să menționeze că nu a avut o vacanță de vreo doi ani, motiv pentru care a rămas fără energie.

Gina Pistol, motivul petru care micuța Josephine poartă bentiță
Gina Pistol, motivul petru care micuța Josephine poartă bentiță[Sursa foto: Instagram]

”Nu știu voi cum sunteți, dar eu în ultima vreme nu am avut energie absolut deloc. Am fost așa pe ”low battery”. Am ieșit acum puțin în curte acum cât nu sunt țânțari. Am stropit de vreo trei – patru ori și sunt niște țântari mici, negru cu alb, care sunt foarte agresivi. Îți intră și-n suflet. Mă disperă. Nu știu ce să le mai fac, cu ce să mai dau. Se vede că nu am avut și eu o vacanță bună de vreo doi ani de zile. Chiar am rămas fără energie”, a spus Gina Pistol.