Stiri mondene

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă: ”M-am supărat rău”

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă
Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă [Sursa foto: Captură YouTube]
Gina Pistol a povestit despre prima ceartă pe care a avut-o cu Smiley. Gestul artistului a enervat-o pe vedetă. Uite despre ce este vorba!

Gina Pistol și Smiley se află printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc! Frumoasa prezentatoare de televiziune și îndrăgitul artist trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de când au devenit părinți pentru prima oară, cei doi radiază de fericire. Recent, Smiley și-a făcut un podcast pe YouTube intitulat „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley”, iar printre invitaţii care i-au trecut pragul, se numără şi Gina Pistol. Prezentatoarea TV a povestit de la ce pornit prima lor ceartă! Conform spuselor sale, cei doi se aflau la începutul relației și stabiliseră să se întâlnească.

Smiley compunea o melodie, în timp ce Gina Pistol îl aștepta ore în șir, motiv pentru care aceasta a fost dezamăgită de artist.

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă
Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă[Sursa foto: Captură YouTube]

"Îmi spune Andrei: "Pe la 20:00 termin la studio". Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto(...).

Se face 21:00, zic nu-i scriu acum să nu fiu insistentă. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: "Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto". Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: "Ne mai vedem sau nu?". Zice: "Mai durează puțin", și atunci i-am zis: "Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu".
(…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”
, a povestit Gina Pistol

Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă
Gina Pistol, despre începuturile relației cu Smiley! De la ce a pornit prima lor ceartă[Sursa foto: Captură YouTube]

Gina Pistol, lucrul care a atras-o cel mai tare la Smiley

În cadrul emisiunii moderate de Smiley, Gina Pistol a recunoscut că indiferența cântărețului i-a plăcut întotdeauna, chiar și atunci când au început să iasă împreună 

Ești foarte inabordabil. Mi se pare sexy asta la un bărbat. Mie nu-mi plac bărbații libidinoși și m-am tot lovit de acest gen. Mergeam cu Andrei la concerte și apropiații știau că suntem împreună, dar pentru ceilalți era cu semnul întrebării. Și le vedeam pe fete cum veneau pe lângă Andrei și el nu avea nicio treabă. Îmi plăcea chestia asta. Îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage chestia asta.”, a mai declarat Gina Pistol.