Stiri mondene

Ghinioanele se țin scai de Alec Baldwin! Actorul a fost dat în judecată de trei membri ai filmului „Rust” pentru „răniri provocate de explozie” la împușcături

Alec Baldwin a fost dat în judecată
Alec Baldwin  [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Alec Baldwin a fost dat în judecată de trei membri ai echipajului „Rust” care se confruntă cu anxietate și depresie din cauza sunetului asurzitor al împușcăturii.

Trei membri ai echipei „Rust” l-au dat în judecată luni pe Alec Baldwin și producătorii filmului, susținând că au suferit de anxietate și simptome de tulburare de stres post-traumatic ca urmare a morții prin filmare a directorului de film al filmului. Cei trei membri ai echipajului se aflau în clădirea bisericii de la Bonanza Creek Ranch de lângă Santa Fe, N.M., când arma lui Baldwin a tras, lovindu-l pe directorul de fotografiat și pe regizorul Joel Souza.

Alec Baldwin a fost dat în judecată
Alec Baldwin 

Alec Baldwin a negat că a apăsat pe trăgaci, deși procurorii l-au acuzat de ucidere involuntară pentru că ar fi tras cu arma în timp ce era îndreptată spre Halyna Hutchins. Reclamanții din ultimul proces sunt Ross Addiego, operatorul de cărucioare, Doran Curtin, clientul decorului și Reese Price, mânerul cheii. Potrivit procesului, toți trei se aflau în imediata apropiere a lui Baldwin când pistolul a fost tras și au suferit „ răni de explozie ” din cauza sunetului asurzitor al împușcăturii.

Potrivit plângerii, directarea de imagine a căzut la pământ chiar în fața lui Curtin.

Citește și: Alec Baldwin se întoarce pe platoul de filmare unde a ucis-o din greșeală pe directoarea de imagine a filmului „Rust”. Când vor începe filmările

„Ea a privit șocată cum Hutchins o apuca de abdomen. Reclamanta Curtin și-a pus mâinile pe stomacul lui Hutchins, încercând să găsească sursa durerii lui Hutchins și să-și dea seama ce se întâmplă.

Pe măsură ce haosul continua, reclamantul Curtin a fost scos din biserică. Odată afară, ea s-a prăbușit din cauza exploziei și a șoculului împușcăturii.”,  se arată în proces.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Procesul susține, de asemenea, că producătorii au tăiat colțurile și au angajat oameni care au făcut obiectul unor plângeri anterioare de siguranță, inclusiv David Halls, primul asistent de regizor. De asemenea, procesul îi acuză pe producători pentru că au angajat armurierul Hannah Gutierrez Reed, în ciuda lipsei ei de experiență, pentru că ar fi vrut o „ producție rapidă și ieftină ”.

Alec Baldwin, acuzat de ucidere din culpă în cazul regizoarei de film

Procesul îl acuză pe Baldwin pentru că nu a acordat atenție în timpul antrenamentului cu arme, pentru că nu s-a asigurat că arma nu a fost încărcată cu un glonț viu și pentru că a descărcat cartușul. Reprezentantul lui Baldwin a refuzat să comenteze. David Halls a fost de acord să nu facă o acuzație de contravenție de descărcare a unei arme periculoase. Gutierrez Reed, la fel ca Baldwin, se confruntă cu o acuzație de omor involuntar, care presupune o pedeapsă maximă de 18 luni de închisoare. Cei trei reclamanți se alătură altor câțiva membri ai echipajului care au intentat procese în New Mexico și California, inclusiv supervizorul de scenariu, medic de set și gaffer. Într-unul dintre aceste procese, avocații lui Baldwin au depus o cerere reconvențională susținând că alte patru persoane au fost vinovate de împușcătură, dar el nu a fost.

Alec Baldwin a fost dat în judecată
Alec Baldwin 

Citește și: Hilaria și Alec Baldwin, 12 ani de căsnicie! Mesajul emoționant transmis de soția actorului: ”Ce călătorie a trecut în jurul nostru. Încă stăm în picioare.”

Soțul Halynei Hutchins a intentat un proces în urmă cu un an. În octombrie, el a fost de acord cu un acord care să permită finalizarea filmului. Producătorii se așteaptă să reia filmările în această primăvară în Montana, cu Baldwin încă în rolul principal. Părinții și sora lui Hutchins au depus o acțiune la începutul acestei luni. Săptămâna trecută, Rust Movie Productions a fost de acord să plătească 100.000 de dolari pentru a soluționa o citare de securitate la locul de muncă de la Biroul de Sănătate și Securitate Ocupațională din New Mexico.