Stiri

Gestul emoționant pe care managerul unui supermarket l-a făcut pentru o bătrânică: „Un exemplu de om cu suflet mare”

Gestul emoționant pe care managerul unui supermarket l-a făcut pentru o bătrânică
Gestul emoționant pe care managerul unui supermarket l-a făcut pentru o bătrânică [Sursa foto: Facebook]
O bătrânică nu avea bani să-și cumpere cărți, așa că mergea deseori la supermarket pentru a citi. Gestul uluitor făcut de managerul magazinului a făcut înconjurul lumii. Uite despre ce este vorba!

De câteva ori pe săptămână, o bătrânică mergea la un supermarket din apropierea locuinței sale. Atât angajații magazinului, cât și persoanele din jur, au observat un detaliu uluitor. De fiecare dată când femeia mergea la magazin, aceasta se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească. Din primele informații, bătrânica nu avea banii să-și cumpere cărțile respective, așa că mergea doar să le citească. Într-o zi, managerul magazinului a așteptat-o pe femeie cu o banchetă, pentru a avea loc unde să stea și să citească liniștită cărțile de pe raft.

Povestea emoționantă a femeii a fost făcută publică de reprezentanții Asociației Zi de Bine.

Gestul emoționant pe care managerul unui supermarket l-a făcut pentru o bătrânică
Managerul magazinului a așteptat-o pe femeie cu o banchetă[Sursa foto: Facebook]

„Această bătrânică se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână, se oprea la rafturile cu cărți și se apuca să citească.Managerul a crezut prima dată că e o întâmplare oarecare. Că bunicuța a văzut o carte care i-a atras atenția și că o răsfoiește. Nici vorbă! Bunicuța chiar se ducea la supermarket de câteva ori pe săptămână special ca să citească! Și-atunci, managerul a așteptat-o într-o zi cu o banchetă, să aibă un loc cumsecade pe care să se așeze și să citească în tihnă. Atât de simplu e să faci bine! Iar dacă nici asta nu e o imagine bună de început ziua, chiar nu știm care ar mai putea fi!”, au povestit reprezentații Asociației Zi de Bine. 

Gestul emoționant pe care managerul unui supermarket l-a făcut pentru o bătrânică
Femeia venea deseori să citească cărțile de pe raft[Sursa foto: Facebook]

Cum au reacționat internauții

„Minunat! Un exemplu de om cu suflet mare!”/ „Exemplu de urmat”/ „Ce frumos”/ „Respect pentru acest om”/ „Wow, minunat”/ „Minunat gest! Respect„/ „Ziua mea tocmai ce a devenit mai bună”, sunt câteva din reacțiile internauților.