Stiri mondene

Gerard Pique nu se mai ascunde. Fostul fotbalist și-a asumat public relația cu Clara Chia Marti, studenta cu care a înșelat-o pe Shakira

Gerard Pique nu se mai ascunde. Fostul fotbalist și-a asumat public relația cu Clara Chia Marti, studenta cu care a înșelat-o pe Shakira
Gerard Pique a postat pe rețelele sociale prima poză de cuplu alături de Clara Chia Marti. Fotografia vine la câteva zile după ce Shakira a lansat piesa în care îi ironizează pe amândoi.

Până acum, Gerard Piqué nu a comentat despre noua relație și nici nu a postat vreo imagine alături de femeie din viața lui, chiar dacă fotoreporterii i-au tot pozat împreună de luni bune. Iată că acum, coincidență sau nu, după lansarea piesei Shakirei, fostul fotbalist al Barcelonei a pus pe Instagram un instantaneu de cuplu în care apare cu o privire de îndrăgostit. În fotografia aleasă de Gerard Piqué și Clara Chia Marti să le marcheze debutul împreună în social media, sportivul se ghemuiește plin de iubire la pieptul noii iubite.

Amândoi poartă negru și se află la o masă, la restaurant.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)

Gerard Piqué, desființat de fanii de pe Instagram după ce s-a pozat cu noua iubită: ”Mi-ar fi rușine!”

Reacțiile nu s-au lăsat așteptate, iar fanii Shakirei sunt mereu pe fază, gata să-și apare preferata. Cineva a comentat: ” În locul tău, mi-ar fi rușine!”, altul a spus: ”Ai distrus viața de familie, aveai soție și copii, dar nu ți-ai putut struni cârnăciorul.”

Citește și: Filmarea în care mama lui Pique o ciupește de obraz pe Shakira a stârnit furia fanilor! Cântăreața ar fi îndurat abuzuri din partea fostei soacrei

”Nici nu se compară cu mama copiilor tăi.”, a sunat un alt mesaj tranșant. Un al patrulea internaut a scris: ” E clar, s-a eliberat postul de mâncător de gem.” Remarca face aluzie la faptul că Shakira și-a dat seama că este înșelată, după ce în frigiderul lor a apărut un gem de căpșuni. Potrivit artistei, în familia lor nimeni nu mănâncă gem. Așadar, a fost un semnal de alarmă că o persoană străină a început să se simtă ca acasă la domiciliul cântăreței. Mai mult, acest comentariu acid reflectă realitatea, căci se pare că Gerard Piqué nu prea știe ce înseamnă fidelitatea și are obiceiul de a-și înșela partenerele.

Gerard Pique
Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Shakira l-a ironizat pe Pique într-o melodie

Noua piesă lansată de Shakira, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, a provocat un val de reacții în mediul online, fanii observând că versurile sunt atacuri directe la fostul său iubit, Gerard Pique. Aceasta nu doar că îl umilește pe fostul fotbalist, ci o atacă și pe actuala lui iubită, Clara Chia. Videoclipul a atins 2 milioane de vizualizări în doar 40 de minute de la publicare, iar în două săptămâni a ajuns la 205 milioane.