Stiri

Cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo. Fotografii inedite cu iubita celebrului fotbalist

Georgiana Rodriguez
Georgiana Rodriguez, înainte și după ce l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo  [Sursa foto: Instagram, Tik Tok ]
Iată cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo.

Georgiana Rodriguez se iubește cu celebrul fotbalist Cristiano Ronaldă de mai bine de 6 ani de zile. Povestea lor de dragoste a făcut înconjurul lumii, de parcă ar fi o poveste dintr-o carte. Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, în perioada în care Georgiana Rodriguez era angajată ca vânzătoare într-un magazin de renume, unde celebrul fotbalist era client.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, la vremea respectivă având doar 22 de ani, nu s-ar fi așteptat niciodată că acel loc de muncă îi va schimba complet viața.

Ea s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo chiar în magazin, unde fotbalistul a venit să își cumpere haine. Ea a povestit că a trebuit să stea peste program pentru a îl ajuta pe viitorul ei soț. Câteva zile mai târziu, ei s-au întâlnit la un eveniment, după care au fost de nedespărțit.

„Trebuia să plec la 5, dar m-a sunat un coleg, să stau după program pentru că vine un client important.

A apărut acest bărbat înalt, frumos, cu un copil"
, a povestit Georgina Rodriguez.

Georgiana Rodriguez
Georgiana Rodriguez, în perioada în care lucra într-un magazin cu haine [Sursa foto: Instagram ]

Cum arăta Georgina Rodriguez înainte de faimă! Imaginile cu soția lui Cristiano Ronaldo fac înconjurul internetului

Mai multe publicații străină au postat mai multe fotografii cu soția lui Cristiano Ronaldo, din perioada în care lucra la magazin. Fotografiile au făcut deja înconjurul internetului, iar unii dintre internauți sunt de părere că Georgiana Rodriguez este schimbată total. Pe de altă pate, există și multe persoane care o apreciază pentru naturalețea ei, pe care nu a pierdut-o de-a lungul anilor.

Citeste si: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere: „Cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte”

În perioada în care lucra ca vânzătoare, Georgiana Rodriguez avea un look total diferit față de cel actual, în care apare cu cele mai scumpe achiziții. În fotografiile ajunge virale, soția celebrului fotbalist a fost surprinsă în uniforma de muncă, compusă din cămașă albă și pantaloni negru, iar părul îl ținea strâns.

Georgiana Rodriguez
Georgiana Rodriguez, înainte de faimă [Sursa foto: Tik Tok ]

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez se iubesc din anul 2016 și împreună au două fiice, Alana Martina, născută în noiembrie 2017, și Bella, născută în aprilie 2022.