Stiri mondene

George Burcea, despre momentul când și-a văzut pentru prima oară frații ”Au leșinat! A fost un moment de telenovelă”

George Burcea, despre momentul când și-a văzut pentru prima oară frații
În ultima ediție a emisiunii online „În Oglindă”, George Burcea a vorbit despre copilărie și despre întâlnirea cu frații și cu tatăl lui. Ce confesiuni a făcut actorul despre prima întâlnire cu frații săi?!

Multe vedete din shwobiz-ul românesc ascund în spate adevărate drame, pe care le țin de cele mai multe ori atât de bine de ochii publicului, încât nimeni aproape nu își dă seama. De-a lungul anilor, George Burcea, unul dintre cei mai îndrăgiți actori, a fost nevoit să treacă prin momente cumplite în familie. După aproximativ 10 ani, părinții săi au decis să se despartă când George Burcea abia se născuse, avea doar trei săptămâni. Protagonistul serialului „Wednesday” cu sora sa mai mare au rămas alături de mamă, în timp ce restul fraților au plecat cu tatăl lui. Iubitul Vivianei Sposub a crescut cu dorul față de familie, motiv pentru care a mers la adresa unde locuiau tatăl și frații pe care nu îi cunoscuse niciodată. Invitat în cadrul emisiunii „În oglindă”, George Burcea s-a deschis în fața lui Mihai Ghiță și a vorbit despre întâlnirea cu frații și cu tatăl lui. Conform spuselor sale, în momentul când și-a văzut frații pentru prima oară, atât ei, cât și tatăl său au leșinat când l-au văzut. 

George Burcea, despre momentul când și-a văzut pentru prima oară frații

George Burcea: ”Cel mai dramatic a fost în momentul când am reunit familia! A fost visul meu!”

”Suntem patru, doi băieți și două fete. Eu sunt cel mai mic din familie. În momentul când părinții mei s-au despărțit, adică la trei săptămâni după ce m-am născut eu, doi au rămas cu tata, iar eu și cu sora mea cea mai mare am plecat în Moldova, județul Botoșani, la părinții din partea mamei. Frații cei doi au rămas la București, pe care i-am văzut pentru prima oară în 2006, după 18 ani. A fost o telenovelă totală! Undeva prin 2000, o mătușă de-a mea mi-a dat o adresă, adresa tatălui meu de la București. Eram în 2000, deci, aveam 12 ani, eu sunt născut în 1988. Am luat-o și am băgat-o într-un portofel, iar în anul 2006, din greșeală am găsit acea hârtie, nu știam ce este, și când o deschid am văzut o adresă, era adresa lui tata. Și am zis că este timpul să merg să-i caut, dacă ei nu m-au căutat, am decis că este timpul să-i caut eu.

George Burcea, despre momentul când și-a văzut pentru prima oară frații

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici  După 15 minute a ieșit fratele meu din curte și mi-a zis ”Da! Salut, ce vrei?”   M-am uitat la el, am scos buletinul și i-am zis că sunt fratele lui. Când a auzit, fratele meu a leșinat. Apoi am mers în curte, am intrat în casă. În ziua respectivă au fost toți acasă, când a intrat tata și m-a văzut a zis ” Băiatul meu” și a leșinat, după 30 de secunde a intrat și sora mea, după ce a zis ”Fratele meu” a leșinat peste tata.(...) În prima zi am vorbit, iar după câteva zile nu aveam ce vorbi. Cel mai dramatic din punctul meu de vedere a fost în momentul când am reunit familia. Acesta a fost visul meu de mic!”, a spus George Burcea.