Stiri mondene

Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea! Se pregătesc cei doi să ajungă în fața altarului: „E o responsabilitate foarte mare”

Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea
Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea [Sursa foto: Instagram]
Viviana Sposub a vorbit cu sinceritate despre relația cu George Burcea. Moderatoarea matinalului „Dimineața cu noi” a povestit și despre nunta cu partenerul ei de viață. Ce spune vedeta Kanal D despre fericitul eveniment?!

De aproximativ doi ani, Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu, iar relația dintre ei este una cât se poate de serioasă. De-a lungul poveștii de iubire pe care o trăiesc cei doi îndrăgostiți, moderatoarea emisiunii „Dimineața cu noi” și îndrăgitul actor au avut și momente dificile ca orice cuplu, dar au reușit să își rezolve problemele în așa fel încât să nu ajungă la despărțire. În cadrul unui interviu oferit recent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a oferit detalii din intimitate.

Vedeta Kanal D a dezvăluit că George Burcea este un bărbat ideal, din punctul său de vedere, oricând gata să o ajute, foarte răbdător și implicat. 

Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea
Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea! Din ce motive se ceartă cel mai des: „Burcea, mi-ai scos peri albi!”

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit. Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut?  Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a declarat Viviana Sposub  pentru cancan.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Viviana Sposub, detalii inedite despre relația cu George Burcea

Deși au 2 ani împreună, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” spune că nu se gândește la nuntă, chiar dacă se vede mireasă și așteaptă cu nerăbdare momentul. Viviana Sposub consideră că este suficient timp și pentru nuntă și copii, iar ei au ales să ia totul treptat și să nu gărbească lucrurile.

Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea
Viviana Sposub, detalii inedite despre nunta cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities” recunoaște că relația ei cu George Burcea este afectată de Andreea Bălan: „Este dificil, recunosc, dar merită orice sacrificiu”

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a mai completat Viviana Sposub.