Stiri mondene

Fun in the sun | Radio Impuls încurajează mișcarea la mare

Fun in the sun | Radio Impuls încurajează mișcarea la mare
Fun in the sun | Radio Impuls încurajează mișcarea la mare [Sursa foto: arhiva ]
Cine spune că la mare trebuie doar să lenevești? Cu sigurnață, noi, nu. Radio Impuls a invitat turiștii la mișcare și azi.

De pe 24 iulie studio-ul Radio Impuls s-a mutat pe Plaja Reyna din Constanța și pe lângă faptul că am transmis din vibe-ul mării pe toate frecvențele Radio Impuls din țară, zilnic, am invitat turiștii la mișcare. Turiștii s-au bucurat de o sesiune de aerobic, dar și de câte un concurs cu premii surpriză de la Marionnaud. 

Chellenge-ul zilei la Fun in the Sun! Vezi cine s-a bucurat de marele premiu

În fiecare zi am avut câte un challenge pentru turiștii de pe plaja Reyna, fie că a fost vorba de un concurs super amuzant, fie că a fost vorba despre un concurs care implica ceva mai multă energie, cert este că toată lumea s-a distrat. În prima zi turiștii s-au distrat acceptând provocarea unui joc vechi, din copilărie, a doua zi, turiștii au avut parte de un joc cu baloane, iar astăzi, le-a fost testată rezistența. 

Turiștii s-au adunat pe plajă și au făcut o serie de squats-uri. Miza?! Un premiu care a constat în produse de cosmetică de la Marionnaud și un voucher de 25% pentru toate comenzile plasate pe site. 

Dacă vrei să vezi și tu întregul moment, dar și cine a câștigat, vino pe contul nostru de Instagram. Întregul moment a fost filmat LIVE