Stiri mondene

Fun in the Sun | Andrei Dascălu, primele declaraţii după traseul cu turiștii de pe plaja Reyna

Fun in the Sun | Andrei Dascălu, primele declaraţii după traseul cu turiștii de pe plaja Reyna
Fun in the Sun | Andrei Dascălu, primele declaraţii după traseul cu turiștii de pe plaja Reyna [Sursa foto: arhiva ]
Andrei Dascălu a vorbit cu Ștefan Coroian și Cosmin Dimăncescu despre viața sa de după Survivor România. Iată ce a declarat Războinicul.

Timp de o săptămână, studio-ul Radio Impuls s-a mutat pe plaja Reyna din Constanța, iar marți, 27 iulie, o parte dintre Războinicii de la Survivor România au venit pe plajă pentru a-și da întâlnire cu fanii. Turiștii de pe plajă s-au bucurat de un traseu marca Survivor România și s-au aventurat în jocul de pe plajă. 

După traseul pe care l-a câștigat chiar el, Andrei Dascălu, a oferit declarații despre experiența sa la Survivor România și despre viața sa de după competiție. 

Andrei Dascălu: „Mă bucur că sunt aici cu foștii mei colegi și ne distrăm. Chiar vorbeam când eram la Survivor...”

„Mă bucur că sunt aici cu foștii mei colegi și ne distrăm. Chiar am multe discuții în competiție și le-am zis ca mi-aș dori să ne vedem când se termină competiția să mergem la mine la Constanța să ne distrăm, să ne relaxăm și să ne aducem aminte de greul de la Survivor. Mă bucur că în sfârșit se întâmplă și ne bucurăm de viață în general și că am trecut peste tot greul. Viața după Survivor e cam haos, încerc să mă adaptez pe cât posibil. Chiar se simte diferența că asta este a patra oară când am venit la mare de când am venit acasă și e prima dată când intru în apă. Nu îmi venea să intru, am zis că sunt sătul de mare și de nisip, dar acum este diferit. Sunt cu colegii, ne distrăm, acolo nu am avut parte de asta la Survivor. Chiar dacă am avut mici conflicte în competiție, acum când ne-am întâlnit ne-am împăcat unii cu alții și mă bucur că am lăsat tot” , a spus Andrei Dascălu la „Uzina de Dume”.