Stiri mondene

Fun in the Sun | Uzina de Dume. Maria Chiţu, declaraţii despre rivala ei de la traseul de pe plaja Reyna: „Nu mi-aș fi dorit să o am ca rivală la Survivor”

Uzina de Dume. Maria Chiţu, declaraţii despre rivala ei de la traseul de pe plaja Reyna: „Nu mi-aș fi dorit să o am ca rivală la Survivor”
Uzina de Dume. Maria Chiţu, declaraţii despre rivala ei de la traseul de pe plaja Reyna: „Nu mi-aș fi dorit să o am ca rivală la Survivor” [Sursa foto: arhiva ]
Maria Chițu a recunoscut că rivala ei de pe traseul de pe plaja Reyna din Constanța i-a cam creat probleme.

Maria Chițu a acceptat provocarea Radio Impuls și a venit la studio mobil Radio Impuls de pe plaja Reyna și s-a duelat cu turiștii. După jocul care a fost câștigat de echipa Războinicilor, Maria Chițu a recunoscut în cadrul interviului cu Ștefan Coroian și Cosmin Dimăncescu, Maria a recunoscut că adeversara ei de azi i-a cam creat probleme și s-ar fi bucurat să nu îi fie rival ă și în competiția fenomen de la Kanal D. 

„După jocul de astăzi m-am simțit obosită, se vede că nu mai avem antrenament, rezistența pe care o aveam la traseu. Domnișoara Ioana mi-a făcut probleme pe traseu, i-a și spus că nu aș fi vrut să o am ca și concurentă rivală la Survivor”, a spus Maria. 

Maria Chițu, despre viața de după Survivor România 

„Suntem foarte agitați, tot timpul băgați în priză, sunt foarte multe evenimente la care trebuie să ajungem. Este o bucurie foarte mare că lumea de acasă ne-a apreciat și ne-a susținut și cu ocazia asta vreau să-i pup și să le mulțumesc. În fiecare zi mă gândesc că trăiesc un vis că viața mea s-a schimbat și am noi provocări în fiecare zi. Este ceva ce nu mi-am imaginat că va fi și mă bucur de asta în fiecare zi”, a spus Maria Chițu în cadrul emisiunii Uzina de Dume. 

Întrebată care este situația ei sentimentală, Maria a spus că preferă ca acest subiect să rămână unul închis. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radio Impuls România (@radioimpulsromania)