Stiri

Franco Nero vine în România! Actorul italian este invitatul special al ”Buzău International Arts Festival”

Franco Nero vine în România! Actorul italian este invitatul special al ”Buzău International Arts Festival”
Franco Nero, unul dintre cei mai apreciați actori italieni din toate timpurile va participa ca invitat de onoare la Buzău International Arts Festival.

Franco Nero este un actor cu un palmares impresionant de filme europene şi producţii hollywoodiene de marcă. în perioada 31 august- 2 septembrie 2021, marele actor din toate timpurile va veni la Buzău, ca invitat de onoare al evenimentului ”Buzău International Arts Festival”. Pe 1 septembrie, Franco Nero va susține o conferință de presă și, tot în aceeași zi, va fi prezent la proiecția specială a filmului „Django”, unde va răspunde întrebărilor publicului, la finalul filmului.

Totodată, actorul italian va primi și un premiu special, pentru întreaga sa contribuție la dezvoltarea artei cinematografice și a artelor.

În prezent, Franco Nero pregătește, în calitate de regizor de această dată, lungmetrajul ”L’Uomo Che Disegnò” Dio (Omul care l-a desenat pe Dumnezeu), care îi va avea în rolurile principale pe actorii Kevin Spacey și Faye Dunaway.

Buzău International Arts Festival se va desfășura între 25 august și 25 septembrie

Buzău International Arts Festival se va desfășura în perioada 25 august- 25 septembrie și este o premieră în regiune prin conceptul său. Evenimentul reunește Festivalul Internațional de Film Buzău BUZZ IFF și Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B. Vor fi organizate evenimente în parcuri, pe bulevardul Bălcescu, în zona de la Prefectură până la parc, la Teatru.

În cadrul festivalului, publicul va putea participa la concertele Damian Drăghici & Brothers, în deschiderea oficială a festivalului, pe 27 august, Maria Răducanu, pe 4 septembrie, Florin Ochescu & Band pe 5 septembrie, Silvia Dumitrescu, precedată de trupa Hangar 6, pe 10 septembrie, White Mahala, pe 12 septembrie și Phoenix, în închiderea Buzău International Arts Festival, pe 25 septembrie.