Stiri mondene

FOTO: Beyonce a dezvăluit cum va arăta coperta viitorului ei album - "Renaissance"

Beyoncé a dezvăluit coperta viitorului ei album,
Beyoncé a dezvăluit coperta viitorului ei album, "Renaissance"
Beyoncé le-a dezvăluit fanilor un vizual care însoţeşte lansarea albumului "Renaissance", aşteptat pentru 29 iulie.

Vara asta, fanii se vor bucura de muzică nouă de la celebra artistă Beyoncé. Cântăreața va lansa cel de-al șaptelea album din carieră, intitulat "Renaissance", discul conține 16 melodii și urmează să fie lansat pe 29 iulie. Poza de copertă a materialului este una de impact, în stilul caracteristic de altfel. Vizualul postat de vedetă pe contul său de Instagram o prezintă aproape goală pe o hologramă în formă de cal. 

Beyoncé a dezvăluit coperta viitorului ei album, "Renaissance"
Beyoncé a dezvăluit coperta viitorului ei album, "Renaissance"

Crearea acestui album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi o evadare într-o perioadă terifiantă pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliza.

Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea. A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi"
, a scris Beyoncé  pe Instagram.  

Citeste si: Beyonce, fotografie de milioane de like-uri cu mama sa. Cum arată mama artistei

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Vizualul lui Beyoncé, inspirat dintr-un tablou celebru?

Imaginea de copertă realizată de Beyoncé i-a făcut pe unii fani să vadă un omagiu adus picturii „Lady Godiva” a englezului John Collier (1897). În același timp, pare și o referire la o fotografie a Biancăi Jagger în Studio 54, clubul de noapte emblematic din Manhattan în anii ‘70.

Beyoncé a lansat prima piesă de pe noul album

Single-ul "Break My Soul", lansat în urmă cu o săptămână, este deocamdată singura melodie cunoscută a acestui nou album, care va avea 16. „Break My Soul" este o piesă de dans produsă de echipa „Single Ladies” formată din Tricky Stewart și The-Dream, cu o linie melodică plină, insistentă și cu un beat hot.

Citeste si: Gala Oscar 2022: Beyonce a cântat live „Be alive”. Melodia se află pe coloana sonoră a filmului King Richard

Potrivit site-ului lui Beyoncé, pachetul care conţine albumul va fi disponibil pentru precomandă începând de la 39 de euro.

Videoclip: Beyoncé- Break My Soul