Stiri mondene

Beyonce, fotografie de milioane de like-uri cu mama sa. Cum arată mama artistei

Beyonce
Beyonce [Sursa foto: Instagram]
A fost ziua de nașetere a Tinei Knowles, mama lui Beyonce, așa că artista a simțit să posteze o fotografie cu ea și un mesaj emoționant.

De ziua mamei sale, Beyonce i-a transmis un mesaj cu totul emoționant și a postat o fotografie din tinerețe cu Tina Knowles. În fotografia postată, mama lui Beyonce este extrem de elegantă și rafinată, iar fanii au identificat imediat asemănări între mama și artistă.

„La mulți ani iubitei mele mame! Tu ești Regina mea, inima mea, puterea mea, coloana mea vertebrală. Tu ești inspirația mea. Sper să ai parte de tot ceea ce sufletul tău își dorește.

Mamă, te iubesc mult, mult de tot!”, i-a transmis artista mamei sale.

Citeste si: Gala Premiilor Grammy a fost amânată din cauza pandemiei

Beyonce - mama lui Beyonce
Beyonce - mama lui Beyonce[Sursa foto: Instagram]

Tina Knowles a împlinit 67 de ani și este cunoscută ca o femeie de afaceri și fashion designer. A fost căsătorită până în 2011 cu Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce și, totodată, fostul ei manager.

Și fiica lui Beyonce și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut în ciuda pandemiei

Beyonce și Jay-Z sunt acum părinții mândri ai unei fete de 9 ani. Ieri a fost ziua ei și cu toate că restricțiile pandemice încă sunt intrate în vigoare, Blue Ivy tot trebuia să aibă o zi de naștere de neuitat.
Hello Magazine scrie că se crede că faimoasa familie a fost ieri acasă la Bel-Air, alături de gemenii în vârstă de trei ani Rumi și Sir, unde s-au bucurat de ziua specială.

Beyonce
Beyonce [Sursa foto: Instagram]

Fetița soților Beyonce și Jay-Z a apărut și în mult-așteptatul „Black is King” alături de celebra mamă, bunica, sora mai mică Rumi și o serie de celebrități celebre, printre care Kelly Rowland și Naomi Campbell.

Beyonce
Beyonce [Sursa foto: Instagram]
De asemenea, Blue Ivy a debutat și ca narator în noiembrie pentru audiobook-ul filmului câștigător al premiului Oscar al lui Matthew A Cherry, Hair Love.