Stiri mondene

Florin Călinescu renunță la televiziune: ”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că...”

Florin Călinescu renunță la televiziune: ”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că...”
Florin Călinescu renunță la televiziune: ”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că...” [Sursa foto: Facebook]
Florin Călinescu părăsește masa juraților celebrului show de talente. Iată ce anunț a făcut actorul pe pagina sa de Facebook!

În urmă cu câteva ore, Florin Călinescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, că a luat decizia de a renunța la colaborarea cu postul de televiziune la care a lucrat până acum. Totuși, anunțul a fost unul scurt, care nu explică și motivele acestei decizii. 

”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul manegement al PRO TV. Deci, şi la "Românii au talent".

Detalii, mai încolo.”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu se afla la masa juriului din 2016

În 2019, Florin Călinescu a mai părăsit o dată emisiunea, la vremea respectivă, actorul a fost înlocuit de de Horia Brenciu. Ulterior, cântărețul a plecat și Florin Călinescu a revenit la masa juraților, după ce a apărut pentru prima dată la aceasta în anul 2016. 

Florin Călinescu renunță la televiziune: ”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că...”
Florin Călinescu renunță la televiziune: ”Cu oarecare părere de rău, vă anunț că...”[Sursa foto: Facebook]

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri”. La deschiderea stației din Pache Protopopescu a realizat emisiunea „Ora șapte, bună dimineața”, urmată de „Chestiunea Zilei” între 1997 – 2001 și 2003.