Stiri mondene

Florin Călinescu, dezvăluiri neașteptate despre Fuego! Ce a putut spune despre artist: „Nu mi-aș cumpăra niciodată bilet la concertele lui”

Florin Călinescu, dezvăluiri neașteptate despre Fuego! Ce a putut spune juratul despre artist
Fuego, ironizat în direct de Florin Călinescu! Ce reproșuri a primit artistul din partea juratului?

Chiar dacă se află în fața camerelor de filmat, Florin Călinescu spune mereu ceea ce gândește și nu se ferește să afirme orice. După Irina Rimes, What’s Up și Vlăduța Lupău, acum a venit și rândul lui Fuego să fie ținta lui Florin Călinescu. Juratul de la „Te cunosc de undeva”, le-a dezvăluit telespectatorilor că nu și-ar cumpăra niciodată un bilet la vreunul din concertele artistului.

Andra: Da, el e, dar Fuego e din Turda. Aaaa, l-au făcut cetăţean de onoare, acum mi-am adus aminte. Cred că acum chiar locuieşte la Vălenii de Munte.

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa”.

Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Lese.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin Călinescu, dezvăluiri neașteptate despre Fuego! Ce a putut spune juratul despre artist

Florin Călinescu, despre momentul când s-a întâlnit cu mama lui Fuego

În continuare, Florin Călinescu a mai povestit și o întâmplare amuzantă care a avut loc în urmă cu ceva timp. Mai exact, juratul de la „Românii au talent” a dezvăluit cu lux de amănunte  cum s-a întâlnit cu mama lui Fuego la un restaurant.

„De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi îmbodobească bradul? Cu vestuța aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!' M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”,  a mai adăugat Florin Călinescu.