Stiri mondene

Cine este Rareș Trufea, pianistul trimis în semifinala Românii au Talent de Pavel Bartoş şi Smiley

Rareș Trufea
Rareș Trufea [Sursa foto: Pro tv ]
Rareş Trufea a impresionat juriul, dar şi pe Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent și a ajuns direct în semifinală.

Rareș Trufea, un tânăr de 16 ani din Vaslui a primit cel de-al doilea Golden Buzz la Românii au Talen t. Adolescentul a interpretat la pian și cu vocea melodia „Jealous” și a reușit să-i emoționeze pe jurați cu toate că a spus că nu a luat nicio lecție de canto, doar de pian.

„Vocea ta sună impecabil. Ești perfect. Jos pălăria. Ai primit butonul auriu de la Pavel și Smiley.

Ești mare”, a spus Andi Moisescu.

Rareș Trufea
Rareș Trufea[Sursa foto: Pro tv ]

„Mi-e greu să mai spun ceva. Nu îmi vine să cred că la 16 ani poti să cânți atât de bine. Ești din lumea mea. Ai atins punctul meu sensibil. Este musai să vii în semifinală”, a spus Andra „ Superb, impecabil”, a declarat și Alexandra Dinu încântată de momentul de la Românii au talent. „Te-ai exprimat foarte bine la pian. Să dea Dumnezeu să rămâi așa și mă bucur că ai venit”, i-a spus Smiley Totodată, Andra a mai declarat că ar fi vrut și ea să apese butonul auriu dacă nu o făceau Smiley și Pavel Bartoș. 

Rareș Trufea, primele declarații după ce a ajuns din audiții direct în semifinală

Rareș Trufea a rămas suprins de performanța atinsă, mai ales că, după spuse lui, nu are foarte multă încredere în el: „De obicei nu am încredere în forțele mele. Cu toate că e foarte bine eu mereu vreau mai multe de la mine. Sunt perfecționist și nu mă așteptam la așa ceva. Se pare că am luat Golden Buzz. Prima oară am auzit un țipăt și nu ștoiam ce s-a întâmplat pentru că eu voiam totuși să fiu atent la jurați, nu știam că asta a fost. Când am auzit sunetul de la Golden Buzz și confetiile, mi-am dat seama” 

Rareș Trufea
Rareș Trufea[Sursa foto: Pro tv ]

Drumul lui în muzică a început de la vârsta de șase ani cu o poveste formidabilă.

„Eu în loc să cânt cu interjecția „oh” eu ziceam „mi”, am încercat cu toba, am încercat și cu chitara, dar nu mi-a plăcut. La un moment dat tata a dat cu lingura în pahar și am spus nota emisă de sunetul paharului și chiar aia era nota. Văzând treaba asta, m-a dus la pian, și eu îmi doream, ce-i drept, primii doi ani nu știam ce presupune studiul pianului. În clasa a treia m-am apucat serios, însă nici atunci nu era destul pentru a excela încă de la acei ani”, a povestit Rareș Trufea pentru Pro tv.