Stiri

Când apare sezonul 2 al serialului Apple Ted Lasso

Când apare sezonul 2 al serialului Apple Ted Lasso
[Sursa foto: Facebook ]
Serialul de comedie distribuit de Apple TV Plus, "Ted Lasso", a ajuns la al doilea sezon.

 Pentru fanii fotbalului, acesta este un serial foarte interesant. În centrul poveştii este Ted Lasso, un antrenor fără prea multă experienţă, care este angajat în mod surprinzător de o echipă din Premier League, AFC Richmond. 

Când apare al doilea sezon din "Ted Lasso", serialul distribuit de Apple TV+

Jason Sudeikis este actorul care îl interpretează pe Ted Lasso. Antrenorul a fost remarcat de AFC Richmond după ce a făcut performanţă cu Wichita State Shockers, o echipă de colegiu.

La Richmond dă peste un nou proprietar. Hannah Waddingham joacă rolul lui Rebecca Welton, noul finanţator al clubului. Aceasta primeşte echipa ca despăgubire după divorţ şi primul ei gând este să desfiinţeze clubul, dorind să se răzbune pe fostul său soţ, care iubea extrem de mult echipa. Cu timpul însă, este atrasă de fenomen şi de maniera de a antrena a lui Ted Lasso.

Când apare sezonul 2 al serialului Apple Ted Lasso

Când apare sezonul 2 al serialului Apple Ted Lasso

Filmările pentru al doilea sezon din "Ted Lasso" sunt pe final, iar producătorii serialului au anunţat deja că va exista şi un al treilea sezon. Al doilea sezon va fi lansat mai repede decât se aşteptau mulţi dintre fani. Apple TV a anunţat că premiera va avea loc pe 23 iulie, în acest an. Pe această dată vor fi lansate primele trei episoade, urmând ca în fiecare zi de vineri, să mai apară câte un episod. Spre bucuria fanilor acestui serial, noul sezon nu va mai avea zece episoade, ca primul, ci 12. 

 Primul sezon s-a încheiat cu retrogradarea lui AFC Richmond în Championship, a doua ligă engleză, aşa că în al doilea sezon este foarte posibil să vedem revenirea echipei în Premier League. Conform Techradar, în al treilea sezon, echipa lui AFC Richmond se va lupta pentru titlul de campioană în Premier League. Cam acesta este planul pus la cale de Ted Lasso şi de Rebecca Welton, proprietarul clubului, în primul sezon.

 Până acum, se ştie sigur că aceste personaje vor reveni şi în al doilea sezon: Jason Sudeikis (Ted Lasso), Hannah Waddingham (Rebecca Welton), Jeremy Swift (Leslie Higgins), Phil Dunster (Jamie Tartt), Brett Goldstein (Roy Kent), Brendan Hunt (Coach Beard), Nick Mohammed (Assistant Manager Nathan "Nate" Shelley) şi Juno Temple( Keely Jones).