Stiri

Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Vezi trailer aici

Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Vezi trailer aici
Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Vezi trailer aici [Sursa foto: Variety ]
Oficialii Netflix au anunțat când va fi lansat al doilea sezon al serialului „Bridgerton”. În plus, pregătește și alte surprize.

Serialul fenomen „Bridgerton” revine la începutul anului 2022 cu un nou sezon! Oficialii Netflix şi Shondaland au anunțat că noile episoade vor fi disponibile pe serviciul de streaming începând cu 25 martie 2022. Noile imagini din cel de-al doilea sezon al serialului sunt disponibile și le poți vedea aici. 

Citeste si: Netflix a anunțat un nou serial, derivat din La Casa de Papel. Vezi când se lansează serialul Berlin, dar și cine este protagonistul

Surpriză pentru fanii Bridgerton! Serialul revine cu alte două sezoane în afară de cel deja filmat 

Bazat pe seria romanelor scrise de Julia Quinn, sezonul secund va fi centrat pe povestea lordului Anthony Bridgerton (interpretat de Jonathan Bailey) şi experienţele lui în căutarea soţiei potrivite. Cand Kate Sharma (interpretată de Simone Ashley) şi sora ei mai tânără Edwina (Charithra Chandran) sosesc din India în Marea Britanie, Athony începe să o curteze pe cea din urmă şi Kate descoperă că intenţiile lui privind căsătoria nu sunt sincere.

Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Netflix a anunțat data lansării
Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Netflix a anunțat data lansării[Sursa foto: Netflix]

Cu siguranță este o mare bucurie pentru fanii serialului că revine cu un al doilea sezon, însă producătorii pregătesc și alte surprize. Aceștia au declarat că au în plan să filmeze și sezonul trei și patru, pe lângă sezonul doi care este deja gata. Astfel, serialul britanic va avea peste 30 de episoade, concentrate în cele patru sezoane. 

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Rege-Jean Page a părăsit serialul „Bridgerton”

Din distribuţie fac parte Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young şi Julie Andrews (care îşi împrumută vocea lui Lady Whistledown).

Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Netflix a anunțat data lansării
Al doilea sezon al serialului „Bridgerton” revine la începutul anului 2022! Netflix a anunțat data lansării[Sursa foto: Netflix]

Bridgerton a fost unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, provocând și adevărate dezbateri în mediul online. „Bridgerton” a stabilit un record de vizionări atunci când a apărut pe Netflix și a fost vizionat de 63 de milioane de oameni în prima lună, fiind în top zece cele mai vizionate filme și seriale în 83 de țări din lume.

Regé-Jean Page nu va apărea în sezonul doi din „Bridgerton”

Regé-Jean Page, actorul ce îl joacă pe Ducele de Hastings, nu se va mai întoarce pentru al doilea sezon. Anunțul a fost făcut printr-o scrisoare scrisă de un personaj controversat din serial, Lady Whistedown.

Dragi cititori, în timp ce toate privirile se îndreaptă spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, îi spunem adio lui Rege-Jean Page, care l-a jucat triumfător pe Ducele de Hastings”.