Stiri

Filmul „Dune”, pe primul loc în box office-ul românesc

Fimul „Dune”, pe primul loc box-office-ul românesc în primul weekend de la lansare
Fimul „Dune”, pe primul loc box-office-ul românesc în primul weekend de la lansare [Sursa foto: Captură YouTube]
”Dune”, regizat de Denis Villeneuve, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Avem detalii în articol!

”Dune'', una dintre cele mai aşteptate superproducţii de la Hollywood, a intrat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 40 de milioane de dolari. Lungmetrajul regizat de Denis Villeneuve după romanul omonim al lui Frank Herbert a reușit să se claseze pe primul loc în weekendul de lansare, cu încasări de 1.159.345 de lei, fiind vizionat de 41.640 de spectatori.

Fimul „Dune”, pe primul loc  box-office-ul românesc în primul weekend de la lansare
Fimul „Dune”, pe primul loc box-office-ul românesc în primul weekend de la lansare[Sursa foto: Captură YouTube]
 

" Dune" îl are în rolul principal pe Timothee Chalamet, în rolul moştenitorului puternicului imperiu Atreides, angajat într-un război politic pentru planeta deşertică Arrakis, sau Dune. Din ditribuția filmului fac parte şi Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Sharon Duncan-Brewster şi Oscar Isaac. 

Trailer- Dune

Pe a doua poziție în box office-ul românesc a debutat Venom: Să fie carnagiu”, cu Tom Hardy. În

al doilea weekend de la lansare, producția a strâns încasări de 301.859 de lei, după ce a fost văzut de 11.993 de spectatori.

Trailer- VENOM: Să Fie Carnagiu

”No Time to Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, a coborât un loc în box office-ul românesc, până pe trei, generând încasări de 192.540 de lei. 

Filmul ”No Time to Die” ultimul în care actorul Daniel Craig îmbracă haina agentului 007 îi are în distribuție pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz.

Trailer- No Time to Die