Stiri

Filmul ”Anii noştri de glorie” ajunge din 6 august în cinematografele din România

Filmul „Anii noştri de glorie” va ajunge din 6 august în cinematografele din România
Filmul „Anii noştri de glorie” va ajunge din 6 august în cinematografele din România
Filmul italian ”Anii noştri de glorie”/ „Gli anni più belli” va putea fi văzut din 6 august în cinematografele româneşti.

Patru prieteni: trei băieți și-o fată ne poartă din Italia anilor ‘80 până în prezent, într-un carusel al emoțiilor pe care le poate trăi oricare dintre noi. ”Anii noștri de glorie”/ „Gli anni più belli”, un film de Gabriele Muccino despre prietenie, generozitate și bucuriile tinereții, ajunge din 6 august în cinematografele din România, distribuit de Independența Film.

Protagoniștii filmului „ Anii noștri de glorie ” sunt cu toții originari din Roma: Pierfrancesco Favino („Ziua Z: Apocalipsa”, „Trădătorul„/ „Il traditore”, „Suburra”), Micaela Ramazzotti („Nebune de fericire”/ „La pazza gioia”), Kim Rossi Stuart, care a

avut primul său rol la vârsta de numai 5 ani, alături de tatăl său, un actor consacrat în Italia, și Claudio Santamaria, care a jucat în „L’ultimo bacio”, de unde a și rămas în atenția lui Gabriele Muccino. O surpriză plăcută a criticilor a fost debutul în actorie a cântăreței Emma Marrone, care joacă rolul soției lui Riccardo.

Filmările pentru „ Anii noştri de glorie ” au început în iunie 2019, la studiourile Cinecittà şi Roma, Napoli şi Ronciglione. Ulterior, filmul a fost lansat în Italia în 2020 şi a înregistrat un succes la box office remarcabil, mai multe săptămâni la rând. 

Trailer- Anii noștrii de glorie