Stiri mondene

Andra, detalii neștiute despre prima întâlnire cu soțul ei, Cătălin Măruță: „Stăteam îmbrăcată până adormeam”

Andra, detalii neștiute despre prima întâlnire cu soțul ei, Cătălin Măruță:
Andra și Cătălin Măruță [Sursa foto: Instagram]
Andra a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei, Cătălin Măruță. Iată delarațiile artistei.

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 16 ani, căsătoriți de 14, iar împreună au doi copii care îi împlinesc. Îndrăgita artistă și prezentatorul TV formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, însă puține persoane cunosc detalii despre începutul relației lor. În pauza de la filmările clipului „Ninge anul ăsta de Crăciun”, cântăreața le-a povestit copiilor cum a decurs prima întâlnire dintre ea și Cătălin Măruță. 

Andra, detalii neștiute despre prima întâlnire cu soțul ei, Cătălin Măruță:
Familia Măruță[Sursa foto: Instagram]

”Să ziceam că la șapte seara ne dădeam întâlnire. Și ce crezi? Tati venea la 23:00, stăteam îmbrăcată până adormeam. Tata cu mama adormeau și eu mă puneam lângă mama și așteptam, coboram 5 minute cu el în mașină, ne pupam și după mă întorceam acasă. Asta era toată întâlnirea”, a povestit Andra.

@davidmaruta

Ati ascultat noul colind? 🙈❄️ #ningeanulastadecraciun @Andra @Catalin Maruta @Eva Maruta

♬ sunet original- davidmaruta

Andra și Cătălin Măruță, secretul unei căsnicii de 14 ani

Andra  a scos la iveală secretul unei relații longevive și a vorbit deschis și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu tatăl copiilor săi. Cântăreața are o compatibilitate bună cu soțul ei și se pare că unul dintre „secretele” lor constă în timpul pe care îl petrec împreună. Sunt unul alături de celălalt mereu și nu refuză o mică petrecere alături de prieteni dragi. 

Andra, detalii neștiute despre prima întâlnire cu soțul ei, Cătălin Măruță:
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Eva Măruță, reacție amuzantă când a auzit când s-a căsătorit mama sa: „Doamne ferește. Prea tânără”

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.  Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”,  a declarat artista, pentru revista VIVA.