Stiri mondene

Festivalul Glastonbury 2022! Billie Eilish, cel mai tânăr headliner din istoria evenimentului

Billie Eilish, cel mai tânăr headliner din istoria festivalului Glastonbury
Billie Eilish, cel mai tânăr headliner din istoria festivalului Glastonbury [Sursa foto: Instagram]
Billie Eilish va concerta pe scena principală de la Glastonbury, Pyramid Stage, pe 24 iunie 2022! Artista va fi cel mai tânăr headliner din istoria festivalului. Avem detalii în articol!

Billie Eilish se numără printre artiştii care vor urca pe scena principală a Festivalului Glastonbury în 2022, devenind cea mai tânără cântăreaţă solo cap de afiş din istoria evenimentului. Înainte de anunțul oficial, tânăra artistă a dat un teaser fanilor, pe pagina ei de Instagram, postând la InstaStory o imagine cu ea îmbrăcată într-un hanorac Glastonbury, alături de care scria „2022.” 

Billie Eilish, cel mai tânăr headliner din istoria festivalului Glastonbury
Billie Eilish, cel mai tânăr headliner din istoria festivalului Glastonbury[Sursa foto: Instagram]

Emily Rose Eavis, co-organizator al Glastonbury, a confirmat anunțul

”Suntem extraordinar de fericiți să anunțăm că minunata Billie Eilish va fi cap de afiș al scenei Pyramid, vineri, la ediția de anul viitor a festivalului Glastonbury, devenind astfel cel mai tânăr artist solo care concertează ca headliner în cadrul acestui eveniment. Aceasta pare a fi cea mai bună modalitate de a reveni și suntem foarte entuziasmați să anunțăm asta!",, a spus co-organizatoarea festivalului, Emily Eavis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Glastonbury Festival (@glastofest)