Stiri

10 filme japoneze de groază pe care sigur n-ai să le poți vedea singur

10 filme japoneze de groază pe care sigur n-ai să le poți vedea singur
[Sursa foto: Facebook ]
Unele dintre filmele de groază japoneze au scene atât de înfricoşătoare, încât n-ai putea să le urmăreşti singur.

 În cazul în care eşti fan al filmelor de groază, dar încă nu ai urmărit producţii japoneze, este cazul să o faci. Sunt foarte multe filme nipone de groază care au multe scene foarte greu de privit de unul singur.

10 filme japoneze de groază foarte greu de privit de unul singur

 Noroi: The Curse (2005) 

Acest film regizat de Kōji Shiraishi are o acţiune foarte interesantă.

Povestea are în prim-plan un cercetător al fenomenelor paranormale, care încearcă să facă un documentar.

10 filme japoneze de groază pe care sigur n-ai să le poți vedea singur

 Evil Dead Trap (1988)

După ce gazda unui show TV primeşte o înregistrare despre care nu se ştie dacă este reală sau nu, este trimisă alături de o echipă de filmare la fabrica abandonată unde a fost filmată scena. Totul se transformă într-un coşmar, după ce un maniac cu sânge rece începe să îi vâneze.

 Perfect Blue (1997)

Mima se desparte de trupa ei pop pentru a se concentra pe actorie, dar nu toată lumea este încântată de această schimbare. Un admirator fanatic se simte trădat de Mima.

 Sweet Home (1989)

O echipă de filmare merge la reşedinţa unui pictor solitar, pentru un documentar. Aceştia dau însă de o mulţime de fenomene bizare, legate de secretomania artistului.

 The Guinea Pig (1985-1989)

The Guinea Pig este o serie de filme horror, extrem de violentă, în care tortura la care sunt supuse personajele pare foarte reală. Violenţa extremă i-a pus pe producătorii filmului în postura de a demonstra că scenele nu sunt reale. Totul a pornit la începutul anilor '90, când Charlie Sheen a raportat la poliţie acest film, crezând că este real. Nu te uita la film decât dacă ai stomacul foarte tare. 

 Cele cinci filme de mai sus nu sunt singurele producţii japoneze horror care îi îngrozesc chiar şi pe cei mai curajoşi dintre noi. The Ring (1998), Dark Water (2002), Uzumaki (2000), The Booth (2005) şi St John's Wort (2001) sunt alte filme horror japoneze extrem de palpitante.