Stiri mondene

Feli Donose, dezvăluiri despre clipele cumplite din copilărie! Artista a fost victima bullying-ului

Feli
Feli [Sursa foto: Facebook]
Feli Donose a făcut mărturisiri despre trauma pe care a trăit-o în copilărie. Artista a dezvăluit cum a reușit să treacă peste acele momente grele.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Feli Donose a dezvăluit că în copilărie a fost victima bullying-ului. Majoritatea copiilor o crticau zilnic și se legau de aspectul ei fizic, motiv pentru care Feli a început să-și piardă încrederea în ea, fiind foarte complexată. Deși anii au trecut, frumoasa vedetă a continuat să fie victima bullying-ului și în mediul online, acolo unde a primit numeroase comentarii de hate. În prezent, Feli Donose a mărturisit că a învățat să treacă peste toate răutățile celor din jur.

Feli
Feli[Sursa foto: Facebook]

„M-am lovit de fenomenul ăsta (n.r. bullying), de răutățile astea gratuite nu doar în online, dar și în viața de zi cu zi. Mai ales în copilărie, de asta unii dintre noi ajungem la maturitate cu nesiguranțe de tot felul. În copilărie mi se zicea ‘girafă’ că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Ce ține de online nu m-a afectat. Nu mai pun la suflet. Puneam la suflet când auzeam vorbele din gurp, când nu era toată treaba cu netul la modă.  Am ajuns la un nivel de înțelegere și maturitare și înțeleg că cei care sunt răi în spatele calculatorului nu mă cunosc și dacă nu sunt fericiți se descarcă pe zona publică. Oamenii caută o supărare undeva. Trebuie să înveți să te cunoști cât mai bine și să devii cea mai bună versiune a ta de la o zi la alta”,  a declarat Feli Donose.

Feli
Feli[Sursa foto: Facebook]

Piesele artistei reprezintă un adevăr din viața ei

De asemenea, artista este o persoană extrem de rezervată și nu vorbește deseori despre viața sa personală, dar de data aceasta a făcut o serie de mărturisiri. Mai exact, de-a lungul carierei sale în industria muzicală, Feli Donose a preferat să discute despre trăirile și problemele sale prin intermediul pieselor.

„Eu am zis dintotdeauna că eu îmi cânt adevărul, poveștile pe care le scriu sunt trăite 100%, dacă nu de mine, atunci de prietenii mei”, a mai adăugat Feli Donose.