Stiri mondene

Fanii lui Theo Rose, din ce în ce mai acizi cu Alex, iubitul ei. Comentarii răutăcioase după ce îndrăgostiții s-au fotografiat pe Instagram: „Și Bogdan ce zice?”

Fanii lui Theo Rose, din ce în ce mai acizi cu Alex, iubitul ei. Comentarii răutăcioase după ce îndrăgostiții s-au fotografiat pe Instagram: „Și Bogdan ce zice?”
Theo Rose și iubitul ei, Alex [Sursa foto: Instagram]
Internauții au avut o reacție acidă la adresa nepotului lui Alex Leonte, după ce s-a pozat cu Theo Rose în brațe! Uite cum au reacționat fanii artistei!

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au o relație foarte apropiată, iar cei doi artiști se înțeleg de minune, nu doar pe plan muzical. În ultima perioadă, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au lansat cele mai frumoase piese, iar cuplul format pe scena muzicală i-a făcut pe fani să creadă că și în viața reală sunt împreună. Melodiile lansate se poziționează doar pe primele locuri în trendingul românesc.

După aceste colaborări neașteptate, care au impresionat o țară întreagă, în mediul online au apărut mai multe zvonuri, conform cărora fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celerities” și cunoscutul artist ar fi mai mult decât colegi de breaslă. În ciudat faptului că atât Bogdan, cât și Theo au negat zvonurile unei posibile relații, fanii celor doi artiști insistă pe această idee.
Theo Rose și iubitul ei, Alex[Sursa foto: Instagram]

Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose, luat la rost de fani după ce a postat o fotografie cu artista

De aproximativ patru ani, Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. Frumoasa vedetă a declarat în nenumărate rânduri că iubitul ei, Alex, i-a fost aproape în momentele grele din viață și a susținut-o necondițonat. Cei doi îndrăgostiți nu ezită să dea din casă mici detalii din realția lor și chiar să imortalizeze cele mai frumoase ipostaze ale lor. 

Recent, nepotul lui Nea Mărin a fost criticat de internauți, după ce a postat o imagine pe contul său de Instagram, alături de partenera sa de viață, Theo Rose. La scurt timp, au început să apară numeroase reacții negative din partea fanilor, cei mai mulți dintre ei luându-l la rost și spunându-i că Theo nu este de „nasul lui”.  Majoritatea internauților care i-au comentat la postarea de pe Instagram sunt de părere că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se potrivește mai bine cu Bogdan de la Ploiești. 

„Și Bogdan ce zice?/ Iti sta mai bine cu Bogdan de la Ploiesti”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

În plus, Theo Rose a postat și pe Tik Tok un scurt video alături de Bogdan de la Ploiești, iar la final a apărut și Alex la cadru. Faptul că finalul i-a aparținut lui Alex i-a deranajat teribil pe unii dintre fani care nu s-au putut abține nici de data asta să nu comenteze. Cu toate acestea, au mai fost și internauți care au scris că Theo este cu Alex iar ei trebuie să înțeleagă asta. 

Theo Rose și iubitul ei, Alex[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a hotărât să pună stop acestor zvonuri: „Au început să se resfrângă asupra relației mele cu Alex” 

Theo Rose a susținut că iubitul ei, Alex, este o persoană foarte înțelegătoare și nu s-a supărat din cauza zvonurilor apărute. Cu toate astea, frumoasa vedetă a decis să pună punct acestor lucruri, atunci când a observat că Alex Leonte primește mesaje din partea internauților, spunând să o lase pe vedetă să fie fericită cu Bogdan de la Ploiești.

„Lucrurile au început să se resfrângă asupra relației mele cu Alex. L-am surprins pe Alex citind mesaje pe Instagram, oamenii îi scriau: ”Să o lași în pace, să fie fericită cu Bogdan”. În momentul ăla am vorbit cu Bogdan și i-am zis să oprim toată nebunia asta. Oamenii ne-au plăcut împreună, pentru că Bogdan este un tip foarte iubit de copii, de tineri. Probabil și lui i-a făcut probleme situația asta, pentru că a fost de acord”,  a declarat Theo Rose.