Stiri mondene

Cum a luat naștere numele „Theo Rose”?! Ce nume de scenă ar fi vrut să aibă artista?!

Cum a luat naștere numele „Theo Rose”?!
Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre modul în care a luat naștere numele ei de scenă. Cine a „botezat-o” așa?!

Theo Rose, pe numele ei real, Teodora Maria Diaconu, este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, cucerind topurile muzicale de la noi din țară. Artista se bucură din plin de succesul pe care îl are, dar este în continuare același om sincer. Theo Rose a decis să se arate așa cum este ea cu toate calitățile și de defectele, fapt care a făcut-o să devină atât de iubită de public.

Cum a luat naștere numele „Theo Rose”?!

Cine i-a dat numele de scenă lui Theo Rose?! Artista a dezvăluit întreaga poveste a numelui său

Multă lume se întreabă de ce Theo a ales acest nume de scenă, iar printre acei mulți oameni se numără și Cătălin Măruță. Prezentatorul a invitat-o pe Theo Rose în podcastul lui și în incipientul interviului a întrebat-o de unde vine numele ei de scenă. Sinceră și foarte amuzantă, cum o știm, Theo a poveste cum a fost „botezată”, dar și cum mulți oameni nu reușesc să-i pronunțe corect numele.

Cum a luat naștere numele „Theo Rose”?!

„Cineva m-a botezat așa. Eram în căutarea unui nume de scenă pentru că pe vremea cand eu m-am lansat în muzică erau tot felul de nume. Aș și vrut să fie „Teo” și atât sau „Thea”. Erau toate variantele înscrise la OSIM și atunci trebuia să găsesc o alta care să fie sonoră. Și atunci m-au botezat și mi-au zis Theo Rose. Nu știu dacă am rezonat, l-am acceptat așa pur și simplu. Nici nu l-am luat în serios, nu aveam habar ca va trebui să-l car in cârca toată viața. Mă gândeam că va fi ceva efemer, că la un moment dat o să scap de el și va fi „Teo” și atât, dar lumea chiar a fost ok cu varianta asta de nume. Numele ăsta a venit pe la 15 ani.  Nimeni nu pronunță în engleză. Îți dai seama, suntem români. Oamenii, îți dai seama, suntem români: Theo Ros, Roz, mă scriu greșit și pe afiș: Am fost Theo Roze.