Stiri mondene

Familia Regală Britanică nu este încântată de filmul biografic în care Kristen Stewart o interpretează pe Prințesa Diana

 filmul biografic în care Kristen Stewart o interpretează pe Prințesa Diana
Un film biografic despre o decizie radicală luată de Prințesa Diana nu pare a fi pe placul membrilor Familiei Regale din Marea Britanie.

Filmul, regizat de Pablo Larraín și scris de Steven Knight care își concentrează atenția asuăta unui weekend decisiv din viața Prințesei Diana, nu pare a fi pe placul Familiei Regale Britanice. Kristen Stewart o va interpreta pe Prințesa Diana în filmul biografic care are titlul „Spencer”- acesta fiind numele de familie al Prințesei Diana. Subiectul filmului este reprezentat de cele mai mari scandaluri care a avut loc la Casa Regală. Acțiunea dramei este plasată în anii ’90, de-a lungul a trei zile petrecute de Prințesa Diana, de Crăciun, la reședința regală din Sandringham, în Norfolk. Pelicula ar urma să fie lansată în toamna anului 2021.

Momentul separării Prințului Charles de Prințesa Diana, suprins într-un film biografic

Potrivit biografilor Robert Jobson și Ingrid Seward, filmul nu respectă întru totul realitatea, aceștia susținând că Prințesa Diana nu a vizitat reședința din Sandringham în perioada prezentată în film. De asemenea, filmul biografic susține că acest weekend a fost unul crucial petru Diana, fiind momentul în care a decis că mariajul ei cu Prințul Charles nu funcționează. Din nou, cei doi biografi contrazic acest lucru. Ingrid insistă asupra faptului că Prințesa Diana „nu și-a dorit niciodată divorțul”.

filmul biografic în care Kristen Stewart o interpretează pe Prințesa Diana

„Filmul sugerează că aici a fost luată decizia legată de divorț, dar ea nu a luat niciodată această decizie. Nu cred că a mai fost la Sandringham după 1990, iar acțiunea în film se petrece în 1991”, a declarat Robert Jobson, potrivit Daily Mail. 

„Am cunoscut-o personal, și e inevitabil ca familia regală să nu fie încântată de filmul biografic. „Nu le va plăcea, însă se așteptau la asta. Acesta e adevărul. Cred că cel mai important este cât de bine va reuși actrița să interpreteze rolul. Va trebui să așteptăm și să vedem cum vor decurge lucrurile”, a adăugat biograful.