Stiri mondene

Faimoșii de la Survivor România, primele declarații după plecarea Georgianei: „Nici nu și-a dat interesul”

Faimoșii de la Survivor România, primele declarații după plecarea Georgianei: „Nici nu și-a dat interesul”
Georgiana Lupu a părăsit competiția „Survivor România” duminică seara, după ce a fost nominalizată de Jador. Iată ce au spus foștii ei colegi după ce a plecat:

Ge orgiana Lupu a părăsit competiția Survivor România și în urma ei au rămas foarte multe cuvinte nespuse. Cătălin Moroșanu este unul dintre Faimoșii care se bucură de plecarea ei pentru că au fost multe momente în care Georgiana le spunea fetelor din echipa Faimoșilor ce spuneau băieții despre ele. 

Cătălin Moroșanu: Ea stătea aşa frumos într-un colț, asculta ce spun băieții și apoi se ducea la fete pe plajă: „Ia uite ce spuneau băieții”. Nici măcar nu și-a dat interesul să-și depășească propriile limite.

Cu toate că el a votat-o spre eliminare, Jador spune că îi pare rău că a plecat acasă, deși era de așteptat, sincer vorbind, ca dintre toți cei patru concurenți nominalizați spre eliminare, Georgiana să fie cea mai puțin votată: „Mie îmi pare rău că a plecat Georgiana. Avea cea mai bună inimă și era un om cu suflet bun”, a spus Jador. 

Tensiuni în tabăra Războinicilor înainte de jocul de recompensă

Apar noi tensiuni în tabăra Războinicilor, mai exact între Musty și Alin Sălăjean, între cei doi concurenți fiind tensiuni de câteva zile bune. 

În seara zilei de joi, concurenții de la Survivor România vor lupta pentru recompensă, mai exact pentru coșul de legume pe care internauții l-au ales pe pagina oficială de Instagram Survivor România.